FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA DINAMO

Cornel Dinu despre petrecăreţii de la Dinamo: "E vai de mama lor!" :(

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2008 00:00

Cornel Dinu spune că jucătorii lui Dinamo se comportă deplorabil în timpul liber, dar că nu trebuie făcut un caz din beţia celor trei jucători.

"Pulhac, săracul de el, cred că are ceva la cap. Este un semn de întrebare în privinţa viitorului său la Dinamo. Aştia nici nu ştiu să bea, e vai de mama lor. E contagioasă maneaua, e o nenorocire. Cred că jucătorii se antrenează pentru colinde cu Steaua. Nu cred că trebuie făcută atîta propagandă. Vezi filmuleţul cu petrecăreţii

Vezi tot ce a spus Cornel Dinu la GSP TV Suporterii vor acţiona aşa cum acţionează ei de obicei. Ei cîntă la mişto, nu trebuie să dramatizăm, sancţiunea şi-o vor lua. Ei nici nu ştiu cine intră la ei în casă. E criză mondială şi acea fată care a filmat vrea să facă nişte bani. Noi ştim ce avem de făcut, drama este că într-un fel se comportă cînd intră pe poarta de la Dinamo şi altfel cînd ies, cînd practic nu avem cum să îi controlăm. Sunt tineri şi neajutoraţi", a mai spus Dinu la GSP TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
 •  24 Noiembrie 2008, 19:33

ce oripilati sunteti ca niste romani respecta singura echipa cu performante in europa... dinu zicea ca bea cu galeata... saracul pulhac il plang astia ca pe mesia dar are salariu de 30 de mii de euro... normal ca vrea la steaua

 •  24 Noiembrie 2008, 18:44

Cornele, lasa-i pe baieti in pace! Tii minte cand te faceai praf la Medgidia la crama?

 •  24 Noiembrie 2008, 18:31

vai clubu vostru!!! steaua e numai una...... bravooooooo...pt sinceritate!!! sa iasa si restu ekipei!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează