FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30 ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Dorinel Munteanu: "Rufay este portarul numarul unu al Stelei şi mîine va fi în poartă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2008 00:00

Tehnicianul Stelei consideră că victoria este singura variantă pentru echipa sa spune că elevii săi vor face totul pentru a se impune în derby-ul cu Rapid, anunţă stelişti.ro.

"Nu cred ca trebuie sa facem o comparatie intre meciul de Champions League si acest joc.

Victoria este singura varianta pentru noi. Avem şansa să ne apropiem de lider. Vom face totul sa castigam. Voi vedea la momentul jocului ce jucatori sînt apti. Este posibil orice, dar pregatesc jocul pentru o victorie. Nu este un meci care poate decide campionatul, este un joc decisiv in felul lui.

Nu ma intereseaza ce zic cei de la Rapid, au avut si ei probleme, dar noi ne concentram la maximum. Totul depinde de noi. Nu am nici o superstitie, voi face tot ce voi crede de cuviinţă pentru ca echipa să cîştige. Rufay este portarul numarul unu al Stelei si maine va fi in poarta!", a spus Dorinel Munteanu.

Mai multe amănunte despre derby-ul Rapid - Steaua pe stelisti.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (22)
 •  08 Noiembrie 2008, 23:58

dorinel calca pe gunoaiele care nu isi vad de treaba lor!timite-i la echipa 2.sa vezi cum se calmeaza...

 •  08 Noiembrie 2008, 17:34

Dorinele, nu noi iti facem echipa, tu sa faci cum crezi ca e mai bine. Oricum Zapatta nu poate fi comparat cu hahalera de Carlos, sub nici un aspect. In alta ordine, articolul aparut azi pe gsp.ro despre disensiunile din vestiar pe tema ca unii sunt romani iar altii straini, cu presiuni marlanesti pe straini, cu protagonisti ca Neaga, Radoi s.a. m-a pus pe ganduri. Asa pot sa-mi explic de ce Zapata si alti straini sunt cu moralul la pamant.

 •  08 Noiembrie 2008, 16:48

VA EXPLICAT OMU NA

Vezi toate comentariile (22)
Comentează