INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

EXCLUSIV / Mutu s-a bătut cu un ospătar la Florenţa!

adrian mutu
adrian mutu

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

UPDATE Ospătarul Berat Racaj a fost externat de la spital!


UPDATE
Unul dintre managerii clubului Full Up, localul unde a avut loc altercaţia dintre Adrian Mutu şi ospătarul kosovar Berat Racaj spune că fotbalistul român l-a lovit cu pumnul, apoi cu piciorul pe angajatul său,  după care a plecat la bordul maşinii sale.

"Altercaţia a avut loc între Mutu şi un angajat de-al nostru. Adrian l-a lovit cu pumnul în nas, şi apoi cu piciorul, în momentul în care băiatul era la pămînt. Imediat după aceeea, jucătorul a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat la bordul maşinii sale albe", a comentat Gianluca Scola pentru Sky Sport.

UPDATE / Adrian Mutu riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni şi 3 ani pentru loviturile pe care i le-a provocat ospătarului Berat Racaj în clubul Full Up din Florenţa.

Conform articolului 582 din Codul Penal Italian, Mutu se încadrează între aceste limite ale pedepsei doar în eventualitatea în care victima sa nu ar avea nevoie de mai mult de 40 de zile pentru recuperare. Dacă spitalizarea va depăşi această perioadă, atacantul român este expus unei sancţiuni mult mai serioase!


UPDATE /
Opătarul kosovar Berat Racaj în vîrstă de 28 de ani va avea nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale după ce a fost lovit de Adrian Mutu în clubul Full Up din Florenţa.

Victima acuză mai multe leziuni: o traumă contuzivă cranio-facială, contuzii ale toracelui şi abdonemului şi o fractură a piramidei nazale, care necesită spitalizarea pentru aproape o lună de zile!

Adrian Mutu a provocat un scandal uriaş după ce ospătarul unui bar în care atacantul român se distra alături de doi prieteni nu a mai vrut să-l servească pînă cînd acesta achita consumaţia



UPDATE
/ Vezi aici imagini cu barul unde s-a petrecut incidentul în care a fost implicat Adrian Mutu

UPDATE / Ospătarul lovit se pare că a depus o plîngere la poliţie împotriva lui Mutu, informează presa italiană.

UPDATE / Bun prieten cu Adrian Mutu, fostul jucător al Universităţii Craiova şi Steaua, Ionuţ Luţu, spune că dacă aceste incidente, în care este implicat Mutu, se vor confirmă nu ar trebui să îi afecteze cariera profesională a lui Mutu: „ S-or fi certat, s-o fi luat ăla de nevestele lor. Din ce ştiu eu, Mutu nu se ia de lume aiurea. Dacă a fost ceva, sigur a avut motiv, a fost ceva bărbătesc” (citeşte aici tot articolul)

Scene incredibile petrecute în această dimineaţă într-un bar din Florenţa! Adrian Mutu a provocat un scandal uriaş după ce ospătarul unui bar în care acesta a consumat băuturi alcoolice nu a mai vrut să-l servească pe atacantul român pînă cînd acesta achita consumaţia. Mutu era însoţit de alţi doi prieteni.

 

Ospătarul nu a depus pînă acum plîngere la poliţie! Mutu i-a provocat ospătarului de 28 de ani mai multe leziuni, acesta fiind internat la un Spitalul Santa Maria Nuova, avînd nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Ospătarul a fost agresat de jucătorul Fiorentinei cu mai multe lovituri de pumni. În momentul în care poliţia a ajuns la faţa locului, Mutu nu se mai afla la barul respectiv.

Mutu urma să revină pe teren, în week-end-ul viitor, atunci cînd Fiorentina va evolua cu Catania. În urma incidentului, oficialii Fiorentinei s-ar putea să ia o deciză care să-i fie fatală atacantului român.

Acte de indisciplină ale lui Adrian Mutu

2004: * A fugit din cantonamentul nationalei înaintea unui meci de la Craiova, din preliminariile CM 2006. Împreuna cu Lobont si Neaga au fost la un bar de striptease de la marginea orasului. / * In perioada cand evolua la Chelsea, a fost depistat pozitiv la cocaina, fiind suspendat 7 luni.

2006: * În turneul din SUA, Mutu a fost exclus din lot de Victor Piturca, dupa ce i-a raspuns obraznic selectionerului si l-a amenintat pe Stefan Iovan ca il va da afara de la „nationala”. /  * La trei luni distanta, Mutu a comis-o din nou. În timpul cantonamentului dinaintea meciului cu Bulgaria l-a batut pe un ospatar din Constanta, în hotelul nationalei, cu o ranga învelita într-un prosop.

2008: * In perioada in care antrenor era Victor Piturca, Mutu ajungea la lot a doua zi dupa convocare, pierzandu-si mai mereu noptile cu prietenii. / * Nu a plecat în stagiul de pregatire pentru Euro 2008, invocînd ca trebuie sa fie alaturi de sotia lui, Consuelo, care nascuse în SUA.

2009: * A chefuit cu cateva zile înaintea meciului cu Serbia, scor 0-5, dar si dupa. Insotit de Adrian Cristea, a chefuit în doua localuri pâna la trei dimineata. Concluzia lui Razvan Lucescu a fost aceea de a nu-l mai chema pe Mutu la nationala.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (145)
 •  20 Martie 2013, 14:33
Postat de gabbanu83 pe 23 Octombrie 2010, 23:55

Adi e smecher e bazat...si m-ash bucura sa mai bata vreo 2-3 kosovari si vreo 5-6 de pe la FRF...oricum nu avem juktori de talia lui in RO...ce ne tot dam atata fuduli.Lasa sa petreak pe unde vrea...e viatza lui privata,are performantze si e cel mai vestit roman pana in prezent! Ciao Romania...arrivederci

Si tu sa inveti putina romana ca nu strica.

un1ul
un1ul  •  24 Octombrie 2010, 00:44

deeeaaaaa..... 25 zile spitalizare... de ce? sa ii taie unghiile? sa fim seriosi. ala nu are nimc. Ce mai umfla si astia basica! UN PUMN si UN PICIOR... ce voiai, sa ii faca parastas? de ce sa mai stea?

lilianna16
lilianna16  •  23 Octombrie 2010, 23:57

pacat ca nu se abtine Mutu de la asemenea gesturi... un jucator talentat de care nationala are nevoie

Vezi toate comentariile (145)
Comentează