FOTBAL  »  Superliga  »  GSP SPECIAL

Gazeta a obţinut dezvăluirile unui jucător despre meciurile trucate! » Insider în mafie

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Gazeta a obţinut dezvăluirile unui jucător folosit de mafia pariurilor pentru trucarea meciurilor.

"Nu vă pot oferi nume de persoane, echipe sau ţări. Vă explic doar mecanismul, să vă daţi seama cum se pun lucrurile la cale. Cît se cîştigă şi ce bine e pus la punct sistemul", şi-a negociat "sursa" dezvăluirile.

Două meciuri de fotbal, unul de tenis
Fotbalistul povesteşte: "Mafioţii discută cu cîte cinci jucători de la două echipe care dispută meciuri diferite. Ei nu se opun, altfel se trece la ameninţări. Şi nu sînt delicaţi! Aşadar, sînt siguri pe două meciuri. Joacă în sistemul cu minimum trei partide, iar pentru a treia aleg o confruntare de tenis".

De ce tenis? "Pentru că aici nu poate ieşi egal. Au două rezultate sigure la fotbal şi un cîştigător la tenis!

2.500.000 de euro pe etapă

Cam acesta e cîştigul săptămînal pe care şi-l propun. Fac cotă 10 din cele trei pariuri şi investesc 500.000 de euro. Pun jumătate pe cele două meciuri şi un tenismen, cealaltă jumătate pe celălalt. Pierd calculat 250.000 de euro, dar de 2.500.000 sînt siguri, mai dezvăluie "sursa".

"Mafioţii nu joacă la casele de pariuri din ţara lor, să nu le falimenteze. Şi nici pe net, să nu lase urme. Pariază la începutul săptămînii, iar pe jucători îi anunţă vineri ca să nu vorbească şi să blocheze meciurile"
sursa GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
 •  28 Martie 2012, 23:37

Aberatii....CE om sanatos la cap ar miza 500.000 de euro pe ajutorul a 2 jucatori dintr-o echipa de fotbal? Si inca la inceputul saptamanii cand poate nu este facuta nici componenta echipelor de joc. Poate unul din aia 2 nu joaca...

gabi94
gabi94  •  07 Decembrie 2010, 21:03

Articolul asta da dovada de o lipsa crasa de profesionalism din partea celui care l-a redactat; Daca voi credeti ca va accepta vreo casa de pariuri un pariu de 500 000 euro pe o combinatie de meciuri din fabulosul campionat de fotbal al Romaniei inseamna ca nu stiti pe ce lume traiti Inainte de a scrie tot felul de tampenii ,evident in cautarea senzationalului cereti si parerea unor oameni care se si pricep la temele respective...altfel nu faceti decat sa raramaneti in zona ridicolului

utaaradan
utaaradan  •  07 Decembrie 2010, 20:05

la baschet, se poate termina egal, si la tenis,si la tir cu arcu (intrebati-l pe marcu ) nu se poate termina egal doar la curse de ciini si de prosti...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează