FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Gazeta l-a lăsat pe Iordănescu fără permis! :D

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2008 00:00

Anghel Iordănescu a fost implicat, ieri la prînz, într-un accident de circulaţie, la intersecţia străzilor Sf. Ştefan cu Plantelor, accident pe care fostul selecţioner nu l-a recunoscut.

După ce Gazeta Sporturilor a prezentat în exclusivitate imagini cu accidentul, acesta s-a prezentat însă la biroul Poliţiei Rutiere pentru a anunţa accidentul.

Lui Iordănescu i-a fost ridicat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi i-au fost acordate două puncte de penalizare. Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Române, Christian Ciocan, Iordănescu se deplasa la volanul unui autoturism Audi Q7 şi nu a acordat prioritate şoferului unui autoturism BMW, care se deplasa regulamentar.

Iniţial, Iordănescu a negat accidentul, afirmînd "că nu s-a întîmplat nimic", fiind vorba de "minciuni" venite din partea presei.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (15)
 •  25 Noiembrie 2008, 22:48

sunte ti culmea....va bagati in viatza omului...daca tot faceti pe detectivi at de ce nu va angajati la politie:-s... nu ma asteptam laasa ceva....rushinik....

 •  25 Noiembrie 2008, 22:46

Basme! voi ne credeti asa naivi sa credem toate prostiile voastre? din pacate lupta pentru rating/bani fac din voi, ziaristii, OAMENI fara caracter. oare voi ce simtiti cand publicati astfel de stiri pe net sau in ziar?

 •  25 Noiembrie 2008, 21:49

bine zici iulius...SUNTETI DE TOATA JENA

Vezi toate comentariile (15)
Comentează