FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA - U CRAIOVA

Iancu: "Mititelu e un om mic!"/Mititelu: "Iancu e un mincinos"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Marian Iancu a dezvaluit in direct la Fanatik Show, pe Telesport, culisele jocului cu Ceahlaul, 2-0, din etapa a 27-a a sezonului 2006-2007 :

"Cînd m-a sunat domnul Mititelu pentru a ne ruga să ne apărăm corect şansele cu Ceahlaul mi-a propus şi bani. Am jucat pentru culorile Politehnicii şi nu pentru alte interese! Nu vorbesc cu el pentru că m-a trădat! Cînd l-am rugat să mă susţină în Comitetul Executiv, nu a facut-o. Nu l-a votat pe Chivorchian! M-a rugat sa-l inteleg si am facut-o. E un om prea mic pentru mine!"

In replica, Adrian Mititelu a comentat: "Mi-e silă să răspund unor asemenea atacuri. Iancu exagerează si denatureaza. I-am spus ca, daca e nevoie, ofer si o prima jucatorilor pentru a invinge Ceahlaul. Poate cineva chiar a luat bani! Poate nu toti au vrut sa joace gratis!

Pentru a nu le face rau jucatorilor de la Poli, prefer sa nu mai vorbesc nimic. In ceea ce-l priveste pe Chivorchian, era normal sa nu-l votez! Nu mi-am dat cuvintul de onoare, doar i-am promis. Mi-am dat seama ca votul meu nu l-ar fi ajutat cu nimic pe Chivorchian! Nu vreau sa spun ce declaratii facea Iancu despre propriul lui angajat!"

Enervat de afirmatiile lui Adrian Mititelu, Marian Iancu a tinut sa clarifice lucrurile in acest nou scandal din fotbalul romanesc: "Cei de la DNA ne-au ascultat telefoanele in perioada despre care vorbeste Mititelu! Cer organelor sa declasifice casetele cu discutia dintre mine si domnul Mititelu. Aceste inregistrari exista cu siguranta in arhiva DNA! Poli e curata si va evolua numai pe teren!"

Adrian Mititelu a tinut sa aiba ultimul cuvint in razboiul declaratiilor dintre el si finantatorul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu: "Va jur pe mormantul mamei mele ca nu va mint. Mi-a zis ca nu se intelege cu Chivorchian si ca nu stie ce sa se faca cu el! Eu nu am nimic de ascuns! Nu mint! Va aduc dovezi clare ca nu e asa de curat precum vrea sa para!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
 •  18 Aprilie 2008, 23:19

bah deci neam uitat la meciu' asta a fost extraordinar :X..... iubim U. Craiova :X:X este cea mai tare echipa... la nau o sa anugem p 1 :X....baftaaaaaaaaa !!

 •  18 Aprilie 2008, 14:15

ma voi chiar nu vedeti ca toate comentariile sunt pro craiova la toate stirile cu privire la acest scamdal. HAI CRAIOVA

 •  18 Aprilie 2008, 12:06

curati nu sunteti niciunul, dar mititelule tu ai gresit. daca ai promis trebuia sa-l sustii,chiar daca nu ti-ai dat cuvantul de onoare. asa ca,noi credem ca una spui si alta faci, ceea ce nu e onorabil pt. nimeni. afirmi tot timpul ca esti antibucuresti, dar cand ajungi la vot tot lor le dai voturile. desi tin cu stiinta, trebuie sa recunosc ca esti un neserios. numai si pt. faptul ca si-au aparat corect sansele cu ceahlaul si trebuia sa dai votul timisoarei. semnalizezi dreapta si virezi stanga

Vezi toate comentariile (24)
Comentează