FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZĂ LA RAPID

Ionel Ganea: "L-a făcut nea George pe Taher" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2008 00:00

Fostul golgeter al Rapidului a comentat criza din Giuleşti, fiind de părere că doar George Copos poate găsi o cale de ieşire din această situaţie.

"Nu cunosc foarte bine cazul, dar din cîte ştiu, Copos este principalul acţionar. Nu se face nimic fără ca dumnealui să ştie.

Dacă va asculta de sfaturile lui Nae Manea, un rapidist adevărat, atunci probabil că se va găsi o cale de ieşire din criză. Oricum, nu-mi explic cum de s-a ajuns la aşa ceva. Taher este un afacerist inteligent, cu experienţă, dar de data asta l-a făcut nea George!" :) a explicat Ganea pentru GSP.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
 •  11 Noiembrie 2008, 17:55

da,dar nea george si-a facut un aliat la rapid,FALIMENTUL,hai in B

 •  11 Noiembrie 2008, 17:37

Da Lupu ce parere are ?

 •  11 Noiembrie 2008, 16:54

Ganea sa-si vada de capetele lui date in gurile arbitrilor, inainte sa vorbeasca de altii. Ce mai face baiatul ala din anglia cu piciorul rupt ? De fapt e vina ziaristilor ca-i suna pe toti analfabetii sa-si dea cu parerea

Vezi toate comentariile (6)
Comentează