FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

“Joga bonito!”

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Balaci le cere fotbaliştilor Ştiinţei să evolueze relaxat şi să facă spectacol azi, în “Groapă”.

“Jucaţi din plăcere, în astfel de meciuri trebuie să de­mon­straţi de ce sînteţi în stare!”, este mesajul celui supra­numit “Minunea blondă” pentru Cos­tea şi compania. Ilie Balaci cre­de că alb-albaştrii trebuie să uite de presiune şi să se descătuşeze în partida din această seară. “Avem şanse mari să învingem. Ju­că­torii Craiovei să nu uite că nu întîl­nim pe Barce­lo­na sau pe Real Ma­drid. Chiar dacă o înfruntăm pe Dinamo pe terenul ei şi nu am mai bătut-o de 14 ani, un gol craiovean nu va valora cît două. Să joace relaxat şi să-şi arate cali­tă­ţile!”, a spus managerul general al alb-albaştrilor.

Balaci a vorbit şi despre omul de care se leagă toate speranţele fanilor într-o victorie în “Groapă”: “Îi promit lui Costea că-l vom numi şi «Briliant», şi «Il Feno­me­no», dar nu dacă va marca miercuri seara, ci dacă va contribui decisiv la aduce­rea titlului de campioană în Bănie. Pînă atunci, să mai mun­cească şi să se ia în serios”.

“Respect Dinamo, am jucat cu plăcere la acest club care m-a ajutat în carieră cînd am fost la greu. Totuşi, faţă de-alde Stoi­can şi Niculescu, eu nu pot fi niciodată «cîine pînă la moarte»”
Ilie Balaci manager general U Craiova

Fără Ionescu

Oltenii au susţinut ieri dimineaţă ultima şedinţă de pregătire înaintea partidei cu Dinamo pe terenul grupării Juventus Bucureşti. Andrei Ionescu (foto, 20 de ani) s-a pregătit sepa­rat şi are şanse mini­me să evolueze în Ştefan cel Mare: “Încă resimt dureri la genun­chi. Îmi pare rău că nu-mi voi ajuta colegii într-un asemenea meci”.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (15)
 •  23 Aprilie 2008, 17:09

balaci cred ca s-a lasat de baut :) frumos discurs (ar fi bine ca balaci sa vb in locul oligofrenului)

 •  23 Aprilie 2008, 15:53

cu CRAIOVA pana la moarte,abia astept meciurile cu dinamo si steaua sa le rupem capul.FORZA STIINTA. MITITELU ar trebui sa lase orgoliile prostesti de-o parte si sa batem steaua sambata .UNIVERSITATEA CRAIOVA ECHIPA MEA DE SUFLET. SEMNAT: UN BUCURESTEAN ( OLTEAN)

 •  23 Aprilie 2008, 15:38

FORZZZA STIINTA ii rupem pe caini !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează