FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CS OTOPENI, VINERI, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI LIVEVIDEO PE GSPTV

Marian Bucurescu a demisionat de la Otopeni!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2008 00:00

Antrenorul echipei CS Otopeni, Marian Bucurescu, şi-a prezentat luni demisia din funcţia pe care o deţinea, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în Liga I, iar oficialii echipei vor numi în nou antrenor în cursul aceleiaşi zile, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul formaţiei.

Antrenorul Marian Bucurescu a preluat echipa în etapa a 7-a a Ligii I, atunci când formaţia se afla pe ultimul loc în clasament, fără niciun punct acumulat. Bucurescu a rezistat pe banca grupării din Otopeni doar 8 etape, timp în care formaţia a înregistrat 3 egaluri, două victorii şi 3 înfrângeri.

Bucurescu este cel de-al treilea antrenor în acest sezon al CS Otopeni, după Miodrag Jezic şi interimarul Gabriel Mărgărit, care ulterior a devenit secundul său.

În acest moment, CS Otopeni se află pe penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu 9 puncte acumulate după disputarea a 16 etape, şi are un golaveraj de 14-30, gruparea având cea mai slabă apărare din campionat.

Oficialii clubului din Otopeni vor numi un nou antrenor în cursul zilei de luni.

Sursă: NewsIn

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  24 Noiembrie 2008, 16:14

Trebuiau sa continue cu Ciobotariu, ca el i-a promovat, dar asa e la noi romanii... faci lucruri bune si ti se da un picior in fund

Vezi toate comentariile (1)
Comentează