FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZĂ LA RAPID

Mircea Sandu: "Copos trebuie să fie cel care să susţină clubul pînă la găsirea unui acţionar"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2008 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat la GSP TV criza prin care trece în acest moment Rapid, informează rapidişti.ro.

"Ce se întîmplă la Rapid se va întîmpla la multe cluburi şi nu vorbesc doar despre cluburile din Liga I.

Acest bum financiar a ajuns şi în România. Există şi o altă înţelegere nerealizată între Copos şi Taher, care pînă la urmă nu s-a finalizat şi a lăsat clubul în vînt ca o fundă care se plimbă de colo şi am observat că antrenorul şi jucătorii şi-au făcut treaba şi au demonstrat că nu banii contează.

În afară de Nae Manea care este un rapidist adevărat, restul au lăsat clubul în izbelişte. Chiar dacă George Copos este mai strîns la pungă, el trebuie să-l ajute ca să nu piardă mai mult. El trebuie să fie cel care să susţină clubul pînă la găsirea unui acţionar. Nu-i dau sfaturi, dar eu aşa aş face.

Mi-aş vinde unul dintre hoteluri, aş risca, aş pierde, dar am cîştigat mult. Trebuie făcut acest sacrificiu!", a spus Sandu. Vezi ce a declarat George Copos despre situaţia de la Rapid!

Citeşte mai multe despre criza de la Rapid pe rapidişti.ro!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (12)
 •  11 Noiembrie 2008, 17:18

Pana cand credea Copos ca tine treaba ci tzepele? Acum actionarii fug de mama focului. Comunismul nu mai are sorti de izbanda in Europa. Totusi cred ca cheliosul nu va ceda asa de usor, pune el ceva la cale.

 •  11 Noiembrie 2008, 17:05

rapidul sa reziste pana in vara ca altfed javrele spurcate mai iau 3 puncte moca,dupa care sa se ducaaa definitiv unde le e locul in b-ul atat de cunoscut lor.

 •  11 Noiembrie 2008, 16:54

da bah e vina lui sandu, a lui bush si a sfantului duh ca chelicocos e un tzepar zgarcit care toata viata a incercat sa-si traga profit prin orice mijloace. De fiecare data cand era vb sa faca echipa, sa cumpere jucatori sa investeasca cu adevarat, "facea performanta" dand spaga la arbitrii si cu ajutorul cooperativei. Acum cand nu-i mai merge jucaria vrea sa vanda dar sa iasa si in castig ca asa-i neamul pr0st. Toti crrapidistii sunt niste mici cocos, zgarciti si mincin0si!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează