FOTBAL  »  Superliga  »  MM S-A ÎNTORS LA STEAUA

MM Stoica la conferinţă: "Aveam nevoie de Steaua, dar şi Steaua avea nevoie de mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2010 00:00

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a susţinut astăzi prima conferinţă de presă în calitate de oficial al roş-albaştrilor.

Timp de 40 de minute, MM a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali, despre contestatarii săi şi a făcut un apel la fani să umple stadionul la meciul cu CFR, de duminică.

Iată mai jos ce a spus:

Primele cuvinte: "De regula, ma simt confortabil in fata camerelor de luat vederi, dar acum ma simt mai emotionat decat atunci cand am venit prima oara, in 2002.

Sint fericit ca voi avea ocazia sa colaborez, si cred ca va fi o colaborare fara fisura, cu Helmuth, legenda Stelei, cu Marius Lacatus, care ar fi trebuit sa fie aici, dar are antrenament, cu Vali Argaseala, cu care am lucrat cinci ani si cu care chiar daca am mai avut discutii in contradictoriu, se mai intampla. M-am intors fara nici o retinere"

De ce s-a întors: "Am mai avut oferte avantajoase financiar, dar am decis sa ma intorc pentru ca am nevoie de Steaua, asa cum si Steaua, scuzati-mi lipsa de modestie, are putina nevoie de mine"

Cît vrea să rămînă: "Sint putin bulversat, nu este o zi normala in viata mea. Mi-am propus sa stau, nu sa stau cativa ani"

Cînd a fost chemat la Steaua: "Telefonul de la Gigi a venit dupa meciul cu Gaz Metan Medias. Sincer, ma asteptam. Chiar daca acum o luna decisesem sa nu ma intorc, acum am hotarat sa revin, avand garantia ca voi fi respectat, ca si in primul mandat. Ne-am facut o promisiune, sa nu ne mai certam"

Întîmplare petrecută acum mai bine de 20 de ani: "Va voi face o confesiune. Am reusit, nu conteaza cum, sa ma strecor la un meci la Galati in vestiarul Stelei. M-am ascuns dupa o soba, numai ca sa ii aud cum vorbesc intre ei. Era marea echipa a Stelei. Am si acum in memorie ce s-a discutat, dar nu ma puneti sa dezvalui ce vorbeau, ca nu o voi face"

Despre colaborarea cu Gigi Becali: "Eu nu pot sa ii pun conditii patronului, sa ii spun ce sa vorbeasca si ce sa nu vorbeasca. Au trecut si peste mine anii. Important este ca patronul sa respecte propunerile facute. Eu nu pot lua decizii, eu doar propun. Mereu am lucrat in echipa si nu pot lua decizii peste capul patronului"

Despre schimbarile din ultimii ani: "S-au facut lucruri extraordinare de cand am plecat, puteti sa va plimbati pe aici si sa vedeti. S-au facut si erori, dar nu doresc sa vorbesc despre oamenii care nu mai sunt acum in club"

Despre eliminările de la Tîrgu Mureş: "Cei de la Tîrgu Mures sa se uite la eliminarile dictate si sa isi calmeze jucatorii! Acele intrari vin din alte sporturi"

Despre acuzatiile cum ca ar fi facut semne obscene la "oficiala": "Viceprimarul oraşului Tîrgu Mureş are o imaginaţie bogată, nu are nici un sens să vorbesc despre ceva ce nu am făcut. Erau femei si copii acolo, cum sa fac acele gesturi despre care vorbeste?".

Apel la fani pentru meciul cu CFR: "Fac un apel disperat. As vrea ca suporterii adevarati sa inteleaga faptul ca este nevoie de ei si sa populeze tribunele cu CFR. Sa vina, pentru ca daca stadionul va fi plin, baietii vor avea o motivatie suplimentara. Steaua nu poate functiona la parametri maximi fara un stadion plin. Sa ia exemplu de la suporterii rapidisti, care si-au incurajat exemplar echipa in Giulesti la cele doua partide cu Steaua"

Despre contestatarii sai si ai Stelei: "Am venit incarcat si duc oricat, nu am nici o problema. Le atrag atentia celor care vorbesc despre mine ca nu vor exista replici. Dar, daca mai aud declaratii de genul celei facute de Adrian Matei, atunci ripostez. Adrian Matei sa isi faca un control, sa nu se mai autopropuna antrenor la Steaua, sa nu il mai jigneasca pe Romeo Surdu, care este un fotbalist sensibil. In rest, de mine se poate spune orice"

Despre bonusul financiar: "Am discutat despre contractul meu, normal, dar nu este adevarat ca voi avea 500.000 daca iau campionatul. Dati in direct, poate aude patronul (rîde)"

Despre cantonamente: "Dupa meciuri, jucatorii vor ramane in cantonament. Am vorbit cu baietii si sint  de acord. Sint dispusi sa faca orice sacrificiu necesar"

Despre transferuri: "Nici un jucator care evolueaza la alta echipa nu are statut preferential pentru noi. Daca vom efectua transferuri, o vom face doar cand vom fi convinsi ca ne putem permite acei jucatori si daca vom avea nevoie pe acele posturi. Vom avea o discutie cu staful tehnic si apoi vom propune patronului variantele pe care le vom gasi. Sper sa avem credit din partea patronului, pentru ca eu sint mai bine pregatit de cand am plecat de la Steaua"

Despre sansele la titlu: "Poate ca Rapid este principala favorita la titlu, chiar daca nu este acum pe primul loc. Noi avem mult mai multe adversare, chiar si in lupta pentru primele 5. Sa vorbim despre titlu mi se pare o chestie fortata"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
oltchimsteaua
oltchimsteaua  •  25 Noiembrie 2010, 22:43

rapid.. : de ce mormantu pirandei de m@-ta comentezi la articolele Stelei? pt ca ale voastre cu puradei nu sunt?:))) marsh in g@tu m@-tii de copil frustrat tu si ceilalti papagali de pe aici_!_

doris2001
doris2001  •  23 Noiembrie 2010, 11:39

Stai flexat, mai vorbim tot in iarna asta. Oricum, prevad sfarsitul clubului asta de toata jena, la anul, prin toamna, cand Jiji va ramane singur, dand in balbaiala, parasit de toti !

zidannr1
zidannr1  •  22 Noiembrie 2010, 23:41

Aveti morcovul ca paru ca s-a intors MM la Steaua:)) De aia injurati, lat/r/at/i si c/ro/n/c/ani/ti toti antistelistii:D. Rabdare va spun voua, STEAUA revine unde ii este locul adica in fruntea fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close