FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - GLORIA BUZĂU, DUMINICĂ, ORA 16:00 GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu: "Nu poate fi vorba despre un transfer al lui Ljubinkovic la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2008 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui a infirmat zvonurile conform cărora Marko Ljubinkovic ar urma să se transfere la Steaua în perioada de mercato din ianuarie.

"Nu există nci o negociere între Steaua şi FC Vaslui pentru transferul lui Marko Ljubinkovic. Nu vreau ca jucătorul să fie destabilizat de aceste zvonuri, sper să nu se mai insiste pe această temă pentru că nu este vorba despre negocieri între părţi" a spus Porumboiu pentru gsp.ro.

Omul de afaceri s-a referit şi la impactul pe care criza economică îl va avea asupra fotbalului românesc:

"A creat probleme peste tot, e foarte posibil să ne afecteze şi pe noi, românii. Nu văd însă ce s-ar putea întîmpla în Liga I. Nu cred că vor scădea investiţiile şi nici nu îmi imaginez că se vor întîmpla lucruri similare celor petrecute în divizia secundă."

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
 •  16 Noiembrie 2008, 01:18

ar cam fi timpul numai ca nu la steaua daca nu vrea sa joace la buzau sau la steaua 2 yo zic sa se duca in strainatate e mai bine pt el...oricum s-a cam desumflat ...la cat la-u pupat astia s=a lasat pe o ureche...

 •  14 Noiembrie 2008, 19:33

Ce ma seaca astia cu perioada lor de "mercato"... Ce e rau cu perioada de "transferuri"?!?!?!? Pe langa toate englezismele acum trebuie sa invatam si italienisme? Loseri! :)

 •  14 Noiembrie 2008, 19:23

cred ca i-a cam venit randul si lui Ljubi sa plece si el la mai bine ,dar acum nu sunt sigur ca la steaua i-ar fi mai bine ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează