FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan Lucescu: "Copos credea că luăm 5 la Rotterdam!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2008 00:00

Fostul tehnician al Rapidului a povestit un episod amuzant petrecut înaintea deplasării giuleştenilor la Rotterdam pentru jocul din Cupa UEFA contra lui Feyenoord.

"La Rotterdam, pentru meciul cu Feyenoord, domnul Copos nu a însoţit echipa. A venit doar domnul Valvis, pe care George Copos îl îndemnase înainte de joc să nu vină cu noi pentru că vom lua 5 goluri.

În retur, după ce am dat gol în minutul 12, a apărut şi Copos la stadion chiar înainte de pauză!" a spus Lucescu la Contraatac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  11 Noiembrie 2008, 00:43

De aceea te iubim Razvan noi pe tine, pt ca ai facut imposibilul, iata de ce este atat de nedrept domnul Copos cu aceasta echia, cand merge bine e totul frumos dar la durere si tristete pleaca, pacat. Felicit intreg lotul Rapid-ului din 2006 pt performantele aduse clubului, felici stafu tehnic. Inca odata iti multumesc Razvan pe mometele acelor vremuri. Dumnezeu sa fereasca de orice necaz in viata, meriti asta.

 •  10 Noiembrie 2008, 23:27

Pentru Razvanel o mare ocazie de gol inseamna un sut de la 30-40 de metri aproape de coltul terenului. Daca mai pune la socoteala si degajarile portarului (tot mari ocazii de gol) iaca dominare categorica !! Fugi ma d'acilea si papa niste iaurt sanatos, ca de la timpenia aia de'i faci reclama te doare burta si vorbesti aiurea !!

 •  10 Noiembrie 2008, 23:07

de aia i ai aratat degetu mijlociu dupa meci? :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează