FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 22 NOIEMBRIE, GSPTV, ORA 14:00

Mircea Rednic: "Borcea va plăti biletele suporterilor"

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2008 00:00

Tehnicianul dinamovist, Mircea Rednic, a dezvaluit ca presedintele executiv, Cristi Borcea, va fi cel care va finanta accesul suporterilor la meciul de maine de la Brasov, dupa ce gazdele au pus un pret prohibitiv de 80 RON la tichetele pentru suporterii dinamovisti

"Cristi Borcea s-a oferit sa le plateasca suporterilor nostri biletele la meci.

Noi tot timpul suntem primiti astfel, asa e Dinamo. E o presiune in plus pentru noi ca am pierdut primul loc si trebuie sa ne revenim", a zis Rednic.

Membrii P.C.H. neagă că Borcea le-ar plăti deplasarea la Braşov!

Peluza Cătălin Hîldan organizează, mîine, deplasarea la Braşov, pentru meciul lui Dinamo cu echipa din localitate

Plecarea spre Braşov este programată la ora 08:00 din faţa stadionului Dinamo cu ajutorul microbuzelor. Posesorii de card P.C.H. beneficiază de transport gratuit şi bilet la meci în limita celor 50 de bilete pe baza de reciprocitate. Restul biletelor vor putea fi achiziţionate de la case de tichete, contra sumei de 80 de RON.
Conducerea P.C.H. a dorit să precizeze că "Nici un bilet destinat membrilor peluzei nu este cumparat de conducerea roş-albă aşa cum a apărut în presă, prin declaraţiile domnului Rednic".

Citeşte mai multe ştiri pe dinamovisti.ro!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
 •  21 Noiembrie 2008, 16:58

pch a refuzat cele 450 de bilete de la conducere. cei care fac deplasarea isi vor plati biletele la stadion. la timisoara mai bine 80 pe banii tai decat 180 pe banii lui ontanu. apropo, elias impartea azi fluturasi cu psd intr-o intersectie. demn!

 •  21 Noiembrie 2008, 12:41

nu-mi vine sa cred...borcea sa cotizeze la peluza??? niciodata...cea mai independenta peluza ever...intrebare pt elias si tararache: ce culoare au chilotii lui borcea?

 •  21 Noiembrie 2008, 12:33

muc plateste returul.Turul e platit de Borcea. marii ultrasi ai ROmaniei,vai de viata voastra de copii cumparati.90% din ultrasii Romaniei sunt 0 barat

Vezi toate comentariile (15)
Comentează