FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA, VINERI, ORA 20:45, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI LIVEVIDEO PE ANTENA 1

Semedo: "Mă voi pregăti din ce în ce mai bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2008 00:00

Mijlocaşul lusitan al Stelei spune că se simte foarte bine în Ghencea şi le transmite fanilor că se va pregăti cât mai bine sub comanda lui Dorinel Munteanu, anunţă stelişti.ro.

Vezi primul gol marcat de Semedo cu Gaz Metan"Ma simt foarte bine la Steaua, nu regret transferul in Ghencea. Imi doresc sa ma pregatesc cat mai bine si sper sa am liniste", a declarat Semedo pentru site-ul oficial al Stelei.

"Am sus-o si o repet, ma bazez pe jucatorii mei si am incredere in toti, mai ales in evolutiile lor bune si in caracterul de care dau dovada cu totii", spune Dorinel Munteanu.

Mai multe amănunte despre derby-ul Craiova - Steaua pe stelişti.ro

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (15)
 •  18 Noiembrie 2008, 16:26

Este ridicol si nu sti ce sa mai crezi.In varianta tiparita a GSP-ului de azi Semedo isi exprima regretul ,da ati citit bine,ca a ales sa joace la Steaua ca a facut o alegere gresita.In varianta online ,al aceluiasi cotidian,se pare ca acelasi Semedo este totusi multumit ca este la Steaua.Ce sa mai vorbim.Profesionalism jurnalistic la cel mai inalt nivel.

 •  18 Noiembrie 2008, 16:16

E-lo-re C-F-R!

 •  18 Noiembrie 2008, 15:32

ASA SEMEDO BV.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează