FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Grigore Sichitiu: "M-am înţeles cu Peseiro să nu trimită actele la FIFA pentru încă 24 de ore"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2009 00:00

Grigore Sichitiu, directorul general al Rapidului, spune că a vorbit cu Jose Peseiro ca portughezul să nu depună memoriu la FIFA pentru încă 24 de ore.

"La Rapid se poartă mai subţire :D. Azi la ora 12:00 trebuia să îi comunicăm lui Peseiro dacă am găsit resursele financiare pentru a-l plăti, iar noi i-am spus că nu. Astfel el şi-a dat demisia, motivînd că noi nu i-am plătit de trei luni salariul. Şi noi analizăm cu juriştii noştri cazul.

Eu m-am înţeles cu el pentru încă 24 ore ca el să nu trimită actele spre FIFA. În seara aceasta va avea loc o întîlnire între Copos şi Taher. Şi pentru mine e greu să vă spun care va fi rezultatul. Eu nu pot să numesc un alt antrenor pînă nu se clarifică situaţia.

Eu nu sînt dispus să mă cert cu el în istanţă. El a cerut doar plata salariului şi sper ca pînă mîine să găsim resursele. Diseara luăm cina împreună, problemele cu clubul nu sînt şi probleme personale între noi şi Peseiro. Un antrenor care a mai lucrat la Rapid şi care ştie situaţia şi jucătorii, asta vrem", a spus Grigore Sichitiu.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
 •  12 Ianuarie 2009, 19:58

ultima cina :)))) vine si peseiro cumva?

 •  12 Ianuarie 2009, 19:40

FALIMENTUL la Rapid intarzie !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close