FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30 ANTENA 1 ŞI GSP.RO

"Toată debandada de la Rapid este cauzată de domnului Copos" / Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2008 00:00

Fostul mare fotbalist, Liţă Dumitru, crede că George Copos este principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Rapidul.

"Nu poţi să îl ţii pe Coman atîta timp a echipa a doua. Cînd aduci un antrenor, te gîndeşti şi la cele rele, nu îi pui clauză de 500.000 de euro să nu îl mai poţi da afară. Toată debandada de la Rapid se datorează domnului Copos.

Cînd erau să cîştige campionatul acu 6-7 ani, el a retras echipa de pe teren, apoi şi cînd a fost cu semifinala de Cupa Uefa. Taher nu îl angaja pe Peseiro de capul lui. Copos spune ceva astăzi şi mîine spune altceva", a spus Dumitru la sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
 •  08 Noiembrie 2008, 19:47

Asta e copos. Un utecist pervers ! Este scalvul banului !

 •  08 Noiembrie 2008, 19:32

copos vrea sa scoata bani de la rapid ca din piatra seaca. fara sa investeasca si/a creat un nume notoriu, iar scopul sau nu e numai mercantil, ci si cinic, dupa el, potopul.subrezeste rapidul din interior ca un cal troian dint intodeauna, dar intodeuna vina pe altii.podul dfe piatra el l/a darimat,sa/l facem sa plece neintrirziat, sa vina oricine, iancu, patriciu, gheara, ahmetov, etc.numai sa plece cu acte, ca banii i/a luat inmiit.adio, fara cubvinte.

 •  08 Noiembrie 2008, 19:07

cauza relelor la rapid este copos, efectul este taher si peseiro.sa te faci ca vinzi fara acte, dar sa iei 7 mil euro de la taher, exact cit ai dat pe un iaht,ori esti diabolic, ori genial in inginerii financiare. ce facem cu masa, cu jucatorii de 2 bani, cu vesnicile scAndaluri. sa amintim de razvan si vama, ce pierdere, de iordanescu, rednic,de jucatori neplatiti, de coman., pancu, nico, bratu, lobont, n. stanciu, iencsi, rat, soava, s.radu, mazilu, ?24 de ore, copos sau rapid cu iancu?alege!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează