SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Tsonga se va lupta cu Pavel

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Andrei Pavel îl va întâlni la Sibiu pe finalistul de la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga: "Pentru mine, Tsonga a fost o surpriză extraordinară. Eu nu am jucat niciodată cu el, dar m-a impresionat. L-a bătut pe Nadal, este un jucător în plină formă şi cu o încredre incredibilă. Experianţa şi meciurile mai multe în Cupa Davis cred că mă vor ajuta în meciul cu Tsonga", a spus Pavel care este de părere că experienţa lui îşi va spune cuvântul.

Românul nu crede că din cauza parcursului lung din Australia, Jo-Wilfried Tsonga va fi obosit. "Sunt două săptămâni în care a avut timp să se relaxeze şi, în plus, cred că pentru el o să fie foarte motivant faptul că joacă pentru prima oară un meci de Cupa Davis şi vrea să demonstreze că rezultatul din Australia nu a fost unul întâmplător", a precizat Andrei Pavel.

Joi, Federaţia Română de Tenis va anunţa numărul şi data exactă la care vor fi puse în vânzare biletele. Cupa Davis se va desfăşura în perioada 8-10 februarie la Sibiu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  31 Ianuarie 2008, 14:43

Fara nicio suparare, csaba, toti tinem cu Andrei dar ARE sanse in confruntarea cu Tsonga. Ca

 •  31 Ianuarie 2008, 14:19

Fara nicio suparare, toti tinem cu tine, Andrei, dar nu prea ai sanse cu Tsonga :(

 •  31 Ianuarie 2008, 13:00

Bafta Andrei !!! Poti bate orice jucator din lume..si e timpul sa faci 2 victorii extraordinare. Chiar daca nu vei reusi..ramai un model si un idol pentru tineri. Multumesc pentru tot ce ai facut pana acum.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează