FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJE

Tudor: ”La noi în ţară vorbesc conducătorii şi arbitrii, nu jucătorii!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2008 00:00

Alexandru Tudor, arbitrul român care a condus săptămîna trecut meciul Barcelona-Basel din cadrul grupelor Champions League, a vorbit la GSP TV despre arbitrajul în ligile inferioare, dar şi despre numărul arbitrilor aflat într-o continuă scădere.

”Trebuie să facem o distincţie dintre ceea ce se întîmplă şi ceea ce aflăm că se întîmplă. Evenimentele negative se află imediat. Meciurile din Divizia C sînt foarte plăcute, nu exista presiunea din Liga I. Amintirile mele sînt foarte plăcute, eu nu ţin minte incidente, doar meciuri foarte plăcute şi vizite în oraşe frumoase.

Era extraordinar pentru mine. Scăderea numărului celor care vor să fie arbitri se întîmplă peste tot, nu doar la noi. Am discutat şi cu oameni din alte sporturi şi ei au probleme şi cu numărul celor care vin să practice sportul respectiv.

La deschiderea şcolii, care va fi în zilele următoare, le voi povesti celor care vor veni întîmplări, nu doar ale mele, despre arbitraj în afara ţării. Îmi aduc aminte că am mai făcut aceste lucruri şi au fost numai reacţii pozitive.

Numărul arbitrilor e în scădere de mult timp, la fel şi numărul de jucători, oamenii se îndreaptă spre alte lucruri. Este vina noastră. În loc să îi atragem, îi îndepărtăm. Noi nu reflectăm ceea ce ar trebui. La noi în ţară vorbesc conducătorii, arbitrii, nu jucătorii. Ei trebuie să fie în prim-plan. Aş fi bucuros să văd o emisiune în care vorbesc ei, nu noi”, a spus Tudor la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează