FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 2-2

Vezi aici toate fazele VIDEO din România - Franţa 2-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2008 00:00

România a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Franţa, după ce în minutul 17 conducea cu 2-0, după reuşitele lui Florentin Petre şi Dorin Goian .
Elevii lui Domenech au reuşit să revină în joc repede, iar golul lui Ribery şi "capodopera" de la 35 de metri a lui Gourcuff au făcut ca francezii să plece cu un punct de la Constanţa.

 

România 1-0 Franţa, gol Florentin Petre

România 2 - 0 Franţa, gol Goian

România 2-1 Franţa, gol Ribery

România 2-2 Franţa, gol Gourcuff

Penalty ignorat de arbitru

Ocazie mare pentru Franţa, şutul lui Gourcuff

Lobonţ face miracole! Paradă excelentă în faţa lui Henry!

Nici francezii nu obţin penalty

Incredibilă ocazie ratată de Adi Mutu

 

Şut excelent al lui Marica! Ocazia care a dus la golul lui Goian!

Parade excelente ale lui Lobonţ

Ribery trage puţin pe lîngă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
 •  13 Octombrie 2008, 20:16

NU TREBUIE SA FIM SUPARATI. Asta e valoarea noastra! am tras 2 suturi pe poarta si am marcat 2 goluri, eficacitate maxima! atata putem si sa fim multumiti ca n-am pierdut. nu prea avem valoare, diferenta a fost evidenta. mutu, marea noastra vedeta,a fost foarte slab,dar nimeni nu-i reprosaza nimic. in nationala frantei n-ar putea juca niciodata. poate s-a mai gresit si la selectie, dar, una peste alta,n-avem ce cauta la mondiale si nici nu putem pt.ca din grupa noastra,sigur va merge doar prima

 •  13 Octombrie 2008, 20:04

Bai "specialistilor",apararea cat mai intarita este singura tactica cu care putem limita proportiile scorurilor in meciurile cu echipe mai acatarii. Daca Romania ar fi atacat cu orice pret, ar fi luat o caruta de goluri in ultimele 2 meciuri cu Franta si in meciul cu Italia de la Europene, deoarece aceste echipe au jucatori excelenti de contraatac,iar noi nu avem decat un jucator de nivel acceptabil in atac: Mutu. Amintiti-va de numarul ocaziilor de gol ale Frantei si Italiei in meciur

 •  13 Octombrie 2008, 17:27

Aiurea meci. Lobont e partial vinovat la primul gol si total vinovat la al doilea. Mutu n-a jucat rau, dar nici foarte bine. Am dat goluri cu fundasi si mijlocasi, ceea ce arata clar ca nu avem atacanti, singurul care e, cit de cit, mai acatarii, adica 'briliantul', fiind inconstant. La pauza am fi putut avea 3 - 1, sau macar 2 - 0. Piturca are dreptate: am primit goluri ca-n curtea scolii. Vreo citiva jucatori mai tineri n-au facut treaba rea. Dar concluzia e ca tot n-avem echipa de mondiale!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează