FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV RAPIDISTI.RO

Zotta: "Boya nu mai are voie să se antreneze cu echipa!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2008 00:00

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat pentru rapidisti.ro că atacantul camerunez Pierre Boya a fost exclus din lot de Jose Peseiro, după declaraţiile făcute de camerunez.

"Dacă domnului Boya i se pare normal ca el şi Bozovici să bea o sticla de whiskey în autocar pe drumul de întoarcere de la Craiova la Bucureşti, înseamnă că ei doi nu meritau pedepsiţi şi eu chiar am ceva cu Boya şi Bozovici.

Sancţiunile nu se vor opri doar la scoaterea lor din lot pentru meciul cu Vaslui. Peseiro a interzis cu stricteţe consumul de băuturi alcoolice, cum naiba se face că numai ei doi nu au înţeles asta. Dacă eu am ceva cu aceşti jucători înseamnă că şi poliţia are o problemă cu ei, sînt singurii jucători care au probleme cu poliţia.

Ambii jucători vor fi amendaţi! Boya nu mai are voie să se antreneze cu echipa, se va pregăti separat de acum", a spus Zotta pentru rapidisti.ro.

Mai multe amănunte despre excluderea din lot a lui Boya pe rapidisti.ro

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
 •  23 Noiembrie 2008, 16:32

Foarte bine,iddiioti ca boratul asta care chiar atunci cand clubul trece prin greutati se comporta ca acest animall trebuiesc inlaturati imediat Zotta sustinel pe peseiro sa faca curatenie la rapid Performanta se face numai cu oameni de caracter Cine este gunnoiiul asta sa ceara inlaturarea antrenorului ?

 •  23 Noiembrie 2008, 14:28

si ce dak au baut??dak joaca bn sa bea cat vor

 •  23 Noiembrie 2008, 14:23

cum bah sa plece zotta de la rapid. Pai asta-i mai ceva decat o capusa...1 leu daca mai are rapidul in conturi, zotta sta acolo ca sa-l ia si p-ala. Asta e cel mai periculos paraz1tt...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează