STIRI  »  AUTO  »  ULTIMELE MODELE DIN GAMA DACIA, DOKKER ŞI DOKKER VAN, VIN LA TOAMNĂ

GALERIE FOTO » Aşa arată Dokker şi Dokker VAN, care vor fi lansate la toamnă

Dokker Van +10   FOTO
Dokker Van

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 17:39

Dacia Dokker şi Dokker VAN sînt ultimele două modele cu care Dacia iese pe piaţă în 2012. Cel mai probabil, acestea vor fi lansate în toamnă, la Paris, cu ocazia Salonului Auto din capitala Franţei, atunci cînd va începe şi comercializarea lor. Pînă atunci, Dacia a publicat pe site-ul său mai multe poze şi detalii cu cele două modele.


Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri şi care poate fi folosit în interes personal, dar poate fi utilizat şi pentru mici business-uri. Poate transporta obiecte voluminoase, iar prin rabatarea banchetei spate se obţine un volum de încărcare de 3.000 de litri. Accesul la zona de încărcare şi la locurile din spate se face prin cele două uşi culisante vitrate.

Dacia Dokker VAN este o furgonetă destinată micilor comercianţi şi întreprinzători. Cei de la Dacia spun că, datorită modularităţii scaunului din dreapta, capacitatea de încărcare este cea mai bună din segment.

Sistem multimedia şi navigaţie la interior
Lodgy a fost primul model din gama Dacia care oferea sistemul multimedia "Media Nav" cu un touch screen de 18 cm, sistem de navigaţie, radio, conectivitate, inclusiv funcţia Bluetooth. Dokker şi Dokker VAN vor oferi şi ele aceste dotări, iar opţional sînt disponibile limitatorul de viteză şi asistenţa la parcarea cu spatele.

Motorizări
Dokker şi Dokker VAN vor avea 4 motorizări: două pe benzină, cu noul propulsor 1.2 TCe 115 CP şi 1.6 MPI 85 CP, şi două diesel (1.5 dCi cu 75 şi 90 CP). Motoarele pe benzină oferă un consum de 4,5/ 100 km.

Preţurile celor două modele încă nu au fost comunicate de cei de la Dacia, constructorul francez anunţînd însă că acestea vor fi accesibile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
liviuemil
liviuemil  •  29 Iunie 2012, 00:02

Daca ai motorul de 1,2 cu 115cp, ce rost mai are cel de 1,6 cu 85cp? Care pro*st il cumpara pe al doilea???

redspyke
redspyke  •  28 Iunie 2012, 18:38

E super , o sa spargem Europa cu ea !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează