FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă a decis cine va fi noul antrenor de la Dinamo » Selymes de criză

Selymes a mai antrenat în carieră la Sopron, Liberty Salonta, Sportul Studenţesc, Astra şi FCM Tîrgu-Mureş
Selymes a mai antrenat în carieră la Sopron, Liberty Salonta, Sportul Studenţesc, Astra şi FCM Tîrgu-Mureş

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 19:03

Şefii nu au reuşit să se pună de acord cu Ganea, Grigoraş sau Ionuţ Badea din cauza pretenţiilor financiare ale acestora, iar alesul este fostul antrenor al lui Dinamo II. Fostul component al ”Generaţiei de Aur” va cîştiga 2.000 de euro pe lună.

Dinamo caută mînă ieftină de lucru pentru reconstrucţia clubului atît la nivelul băncii tehnice, cît şi în privinţa completării lotului de jucători. După o lună de zile, timp în care au contactat mai mulţi antrenori, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache s-au hotărît în privinţa tehnicianului cel mai ieftin de pe listă.

Tibor Selymes, antrenorul echipei secunde, cu care a retrogradat în liga a 3-a, s-a înţeles ieri cu şefii în privinţa contractului, urmînd ca actele să fie semnate la începutul săptămînii viitoare. "Da, este adevărat că am discutat cu conducerea şi ne-am înţeles în mare parte asupra contractului. Urmează să semnez actele luni sau marţi, dar pînă nu devin oficial antrenorul lui Dinamo nu vreau să vorbesc mai multe", a explicat, ieri, Selymes pentru gsp.ro.

Ionel Ganea, Ionuţ Badea, Petre Grigoraş, Liviu Ciobotariu şi Gheorghe Mulţescu au respins propunerile financiare venite din Ştefan cel Mare, oferte sub 5.000 de euro lunar! Selymes, care cîştiga aproximativ 1.000 de euro la echipa secundă, urmează să aibă remuneraţie dublă la Dinamo, plus posibile bonusuri consistente, dar strict legate de performanţele echipei.

1 titlu a cîştigat Selymes cu Dinamo, din postura de fotbalist, în '91-'92. El are şi 46 de selecţii la echipa naţională, făcînd parte din Generaţia de Aur

19 goluri a primit Dinamo II cu Selymes pe bancă, a marcat de şase ori şi a obţinut o victorie şi o remiză în 8 partide

"Ştim cine e viitorul antrenor al lui Dinamo, am negociat cu el, ne-am înţeles asupra contractului, dar abia miercuri îl vom anunţa oficial" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Danciu-gol lîngă copii
La iniţiativa Centrului European pentru Prevenirea Adicţiilor, Ionel Dănciulescu a participat la evenimentul caritabil "Dăruim din suflet", unde atacantul a oferit cadouri copiilor nevoiaşi cu ocazia zilei de 1 iunie. "Există mulţi copii cu care soarta nu a fost blîndă, iar cei care încearcă să-i ajute o fac cu inima deschisă. Cele mai frumoase cadouri le-am primit cînd aveam 10 ani: o minge şi o pereche de ghete de fotbal", a povestit Danciu-gol.

Conducător de Liga a 3-a
Ionuţ Negoiţă i-a găsit înlocuitor lui Constantin Dănilescu în Liga a 3-a, la CS Ştefăneşti. Cristian Bobar, fostul preşedinte executiv al Ştefăneştiului şi membru în Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor din a 3-a divizie, va fi noul director sportiv al "cîinilor". Bobar are doar 30 de ani şi face parte din Comitetul Executiv al FRF din 2010, el urmînd să înceapă treaba la clubul din Ştefan cel Mare peste două săptămîni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
bad75
bad75  •  03 Iunie 2013, 12:11
Postat de carton pe 02 Iunie 2013, 23:07

Acum intrebare e:Care e diferena dintre asta si Talnar?

Diferenta este ca Talnar e mai bun decat Selimes. Daca informatia e adevarata atunci situatia la Dinamo e clara,Dinamo o sa fie o echipa de mijlocul clasamentului. Le doresc numai bine tuturor dinamovistilor,dar eu unul nu mai vreau sa suport iar umilinta de anul acesta cu oile campioane.Mult succes Negoita,numai sa fii atent in felul asta sa nu duci Dinamo in B,dupa Steaua.

carton
carton  •  02 Iunie 2013, 23:07

Acum intrebare e:Care e diferena dintre asta si Talnar?

bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  02 Iunie 2013, 20:53

sa vedem ce v-a face selymes...el s-a grabit sa anunte ca e noul antrenor...sasegrabeasca si la rezultate..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează