FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" copiază "lupii" » Negoiţă vrea să impună acelaşi sistem de salarii şi prime ca la Petrolul

Bonusurile imense pentru cîștigarea Cupei oferite
Bonusurile imense pentru cîștigarea Cupei oferite "petroliștilor" au fost oferite de Primăria Ploiești

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 03 iunie 2013 20:59

Şefii lui Dinamo vor să implementeze sistemul de salarizare de la Petrolul: contract lunar mic, plus bonusuri consistente dacă echipa ajunge în Europa.

Dinamo a ratat accesul în cupele europene pentru prima dată după 15 ani, se anunţă diminuări drastice în privinţa contractelor, iar şefii oferă salarii mici, în jur de 2.000 de euro pe lună, fotbaliştilor cu care se află acum în discuţii. Prahovean la origine, Ionuţ Negoiţă doreşte să implementeze în Ştefan cel Mare modelul promovat de cîştigătoarea Cupei României, Petrolul.

"La Ploieşti sînt salarii lunare nu foarte mari, pînă la 5.000-6.000 de euro, dar există bonusuri consistente pentru fiecare fotbalist, de 50.000 de euro, dacă «lupii» ajung în cupele europene", au declarat apropiaţi ai grupării galben-albastre.

"Cîinii" au luat în calcul promovarea aceluiaşi model, dar l-au ajustat pentru Dinamo. "Jucătorii vor avea un salariu de 2.000-3.000-4.000 de euro pe lună, iar în cazul în care se vor califica în Europa, atunci fiecare component al lotului va încasa în jur de 50.000-60.000 de euro, bani ce le vor fi viraţi în conturi în momentul în care se îndeplineşte obiectivul. Dacă se cîştigă campionatul, premierea va fi şi mai consistentă. Toi fotbaliştii vor fi chemaţi la negocieri şi sperăm să ajungem la o înţelegere, altfel se poate să ne despărţim de o parte dintre ei", au comentat oficiali ai roş-albilor.

"Nu curge ţiţei pe stradă"
Ionuţ Negoiţă a vorbit aseară la DigiSport despre contractele oferite în această vară la Dinamo: "Dacă un jucător de 20 de ani primeşte un salariu de 2.000 de euro, nu e puţin. Mai sînt şi bonusuri, poate ajunge la un cîştig de 5.000 de euro pe lună, iar această sumă la 20 de ani reprezintă ceva. E foarte bine, zic eu. Nu uitaţi că nu curge ţiţei pe stradă! Eu ştiu ce vreau şi ce vor suporterii dinamovişti, o echipă tînără ce vrea să lupte pe teren".

"Jucătorii ofertaţi de Dinamo au primit propuneri salariale de cîte 1.500 de euro sau 2.000 de euro. Dacă aduci fotbalişti pe sumele astea, de banii ăştia îţi joacă! Cum să te baţi cu Steaua?!" (Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo)

"Nu există un plafon clar. Există salarii pentru fiecare jucător în funcţie de valoare, de ceea ce poate oferi el" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"La Steaua sînt salarii lunare şi de 3.000 de euro, dacă nu ştiţi. Nu cheltuim aiurea şi nu falimentăm clubul, cum era să se întîmple! Eu fac bussiness sănătos" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
agentul0007
agentul0007  •  05 Iunie 2013, 12:13

jucatorii din romania sau invatat sa stea pe teren si sa ia cel putin 100000 e pe an ,iar cand pleaca la alte cluburi afara sta max 6 luni pe tusa si apoi ii da afara aia .

adimutu14
adimutu14  •  04 Iunie 2013, 12:37

E o metoda buna aplicata de Petrolul si uite ca a dat roade si a castigat si Petrolul ceva, sa implementeze sistemul asta si sa scapam odata de stirile astea numai despre bani si salari.

gabonne1982
gabonne1982  •  04 Iunie 2013, 11:10

mi se pare destul de just acest sistem de premiere.Pai la Rapid erau intr-o perioada jucatori care sareau si de 11.000 de euro pe luna si n-au castigat nici-un trofeu,nimic.Cred ca toate echipele ar trebui sa adopte acest sistem de premiere.Ai performante,iei banu',nu ai,inseamna ca nu meriti acei bani.Unde s-a mai vazut ca un jucator ca Apostol sa refuze sa plece din Giulesti si sa joace prin Liga III-a sau a IV-a doar de dragul contractului bun pe care-l avea ?!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează