FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tîrg de fotbalişti » Dinamoviştii negociază prin telefon cu jucătorii. Cei 10 cu care s-a discutat ieri

În România, Ibeh (27 de ani) a mai jucat la UTA și la Oțelul
În România, Ibeh (27 de ani) a mai jucat la UTA și la Oțelul

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 13:18

În paralel cu discuţiile despre numirea noului antrenor, ”cîinii” au negociat, direct sau la telefon, cu un alt set de jucători dispuşi sau oferiţi să îmbrace tricoul alb-roşu.

Dinamo negociază en gros în acest mercato. Oficialii grupării discută, faţă în faţă, la sediul clubului de la Rin Grand Hotel, sau la telefon cu foarte mulţi fotbalişti. Dar, pînă în acest moment, roş-albii n-au semnat contracte ferme cu nimeni, ci doar au ajuns la acorduri de principiu cu cîţiva, precum Asanovici şi Hasanovici, ambii de la Severin, şi Boutadjine, de la Pandurii.

Ieri, alţi jucători a fost prezent la negocieri cu oficialii "cîinilor". Lista este prezentată alăturat. "E un du-te-vino la club ca la Gara de Nord! Intră mulţi, sînt veseli la început, dar cînd ies, nu mai sînt atît de entuziaşti", a declarat un reprezentant al grupării.

Cel mai important nume al zilei de ieri este John Ibeh, impresarii acestuia susţinînd că i s-a încheiat înţelegerea cu Pandurii, de aceea se negociază cu bucureştenii. În rest, sînt fotbalişti care au retrogradat cu Chiajna sau au o situaţie incertă la U Cluj.

Muzac e Ţucudean II
Apostol Muzac este un jucător fără grija zilei de mîine. Nepot al lui Teia Sponte, mijlocaşul are părinţi înstăriţi, astfel că joacă fotbal de plăcere. Tocmai pe acest amănunt se bazează şi oficialii "cîinilor", sperînd că închizătorul va accepta salariu de 2.000 de euro pe lună.

În "echipa petardelor"
Două dintre ţintele roş-albilor, Bambara şi Serediuc, au avut un sezon slab la Chiajna, care a şi retrogradat. Fotbalistul din Burkina Faso a fost cel mai slab fundaş stînga din Liga 1, conform parametrilor InStat. În baza aceloraşi cifre, Serediuc a fost cel mai slab mijlocaş dreapta din prima divizie!

574202-jucatori-dinamo.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
marian79iulian
marian79iulian  •  04 Iunie 2013, 20:28

sunt atat de multi tineri care-si doresc sa joace in liga I, incat nu cred ca dinamo nu poate face un lot de tineri de 26-27 de jucatori cu care sa formeze o echipa care sa joace ceva in 2-3 ani! jucatori ieftini si buni sunt si afara, doar ca la capitolul scouteri dinamo nu are pe nimeni, nu intamplator negoita face curatenie la toate capitolele! vom vedea ce o sa fie, dar decat sa urmarim niste gloabe care abia se taraie pe teren si practica un fotbal batranesc si obosit, mai bine sustinem niste tineri dornici sa arate ca pot sa alerge, ca au dorinta si pofta de fotbal! mai trebuie un antrenor capabil sa-i creasca si sa-i puna in evidenta ...cu ce aveam, mai sus de locul 6 oricum nu puteam

tonimirea
tonimirea  •  04 Iunie 2013, 20:09

Bai Apostole,daca tii cu Steaua nu mai scrie despre Dinamo.Pentru cei care nu au inteles,Dinamo are nevoie de jucatorii tineri pe care un antrenor sa-i alerge si sa-i puna in valoare. Odata format colectivul in 2 ani vor juca foarte bine. Nu se poate sa ai o echipa dependent de CMunteanu timp de cativa ani de zile. Orice accidentare a acestuia duce Dinamo in colaps. Este greseala pe care au facut-o toti antrenorii lui Dinamo.Dinamo trebuie sa aiba cateva sisteme de joc pe care sa le poata schimba in funcyie de adversary. Asa au castigat And one si Rednic campionate cu Dinamo,nu cu legende care trebuie obligatoriu sa stea pe teren si fara jucatori in minus datorita figurantilor care nu joaca.

michele89
michele89  •  04 Iunie 2013, 17:59

doar de Eduard...Catalin i-a dus pachet lu` Gigi?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează