FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TRINIDAD & TOBAGO 4-0

VIDEO Federaţia din Trinidad şi-a promovat vizita ”naţionalei” la Bucureşti pe acorduri de manele: ”Vă pupă Jean!” :)

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 23:37

Clipul de prezentare al oaspeţilor are pe fundal o melodie a lui Jean de la Craiova, ”Numărul 1”.

Trupa exotică din Trinidad a făcut cunoştinţă la Bucureşti cu Jean de la Craiova! Numai că jucătorii caraibieni nu l-au cunoscut personal pe manelistul-actor, ci au ales să-i folosească un cîntec drept fundal sonor pentru clipul de prezentare al deplasării din România.

Acordurile melodiei "Numărul 1" i-a însoţit pe adversari în mediul virtual, cu mesaje de genul "Nu uitaţi, vă pupă Jean!" sau "Şi la capătul lumii/După tine aş veni".

"Jucătorii au spus «Wow!»"
Montajul a fost postat pe contul de youtube al federaţiei, conţinînd cadre din centrul Capitalei şi de la antrenamentul efectuat pe stadionul din Ştefan cel Mare, o femeie de etnie rromă intrînd într-o biserică şi un schimb de cadouri simbolice între Mircea Sandu şi şeful federaţiei din Trinidad, la masa de protocol.

Oaspeţii au şi efectuat o scurtă vizită în Capitală, declarîndu-se impresionaţi de oamenii şi locurile întîlnite la mii de kilometri de casă. "Ne bucurăm că am avut ocazia să venim aici. Mulţi jucători au spus «Wow!» cînd au văzut frumuseţile Bucureştiului. Vremea nu ne-a speriat, pentru că sîntem obişnuiţi cu furtunile", a punctat unul dintre selecţionerii vizitatorilor, Jamaal Shaabaz.

4 minute şi 23 de secunde durează simpaticul clip de prezentare promovat de federaţia din Trinidad

3 episoade care nu s-au petrecut :)
1. Scouterii lui Dinamo au rămas încîntaţi de partidă: "Ne-a plăcut enorm Cornell, deja e numărul 234 pe lista noastră restrînsă. Se va adapta repede, aveam oricum nevoie de un Cornel după plecarea lui Ţălnar"

2. Se pare că FRF a decis să perfectăm amicalul cu Trinidad şi Tobago pentru că mulţi oficiali au ştiut că în toamnă jucăm cu "Ungaria şi Turcia"

3. Auzind de condamnarea lui Piţurcă, federalii din Caraibe s-au oferit să ne ofere, în caz de nevoie, unul din cei doi selecţioneri ai lor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  05 Iunie 2013, 13:28

Păi nu, cred că aia e muzica de care trinidadotobaghezii se simt mai aproape; vorba aia, ce mi-e maneaua, ce mi-e reggae, ce mi-e soca dance ... ritmul e tot ăla, stridența la fel ...

mihnea80
mihnea80  •  05 Iunie 2013, 12:13

Cine stie ce asculta tonto-fotbalistii romani prin vestiare, daca pana si caraibienii au crezut ca asta-i muzica ce ne reprezinta :)))

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  05 Iunie 2013, 01:21

domnule povestitor, nota 3... mai repetati...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează