FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Viză pentru studenţi » Mulţescu a dat startul noii provocări la Dinamo: a cerut deja rezolvarea a două transferuri

Ferfelea este mijlocaşul de creaţie pe care îl caută Dinamo după accidentarea lui Cătălin Munteanu
Ferfelea este mijlocaşul de creaţie pe care îl caută Dinamo după accidentarea lui Cătălin Munteanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 22:26

Gheorghe Mulţescu doreşte urgentarea transferurilor lui Valentin Lazăr şi Viorel Ferfelea la Dinamo.

Pentru a-şi putea îndeplini obiectivul în viitorul sezon, locurile 1-4, Gheorghe Mulţescu are nevoie de un lot valoros, astfel că antrenorul, pe lîngă ţintele şefilor, are şi el cîteva doleanţe de transferuri.

Tehnicianul de 61 de ani îşi doreşte achiziţionarea a doi dintre foştii săi elevi de la Sportul Studenţesc, echipă pe care a antrenat-o ultima dată în 2011. Valentin Lazăr şi Viorel Ferfelea sînt doi dintre preferaţii săi.

Lazăr, mijlocaş dreapta, 23 de ani, a venit aseară în Bucureşti pentru a semna un contract pe trei sezoane cu formaţia din Ştefan cel Mare, urmînd ca transferul să fie oficializat zilele următoare.

Ferfelea, mijlocaş central de creaţie, are 28 de ani şi va deveni, cel mai probabil, jucător liber de contract săptămîna viitoare. Acesta a fost dorit de Mulţescu şi cînd antrena Astra, însă mutarea nu s-a putut perfecta atunci din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale patronului "studenţilor", Vasile Şiman.

Pe lista lui Dinamo se află şi un alt student, mijlocaşul Andrei Lungu. Fotbalistul de 24 de ani a fost contactat de "cîini", însă momentan cele două părţi nu s-au pus de acord. Lungu, care a suferit o accidentare gravă în vara lui 2012, cu ruptură de ligamente încrucişate şi menisc, s-a refăcut complet din punct de vedere fizic şi le-a transmis "cîinilor" că este de acord să îmbrace tricoul alb-roşu pentru o ofertă mai consistentă de 2.000 de euro lunar.

Pe lîngă cei trei, Mulţescu insistă şi pentru Vitinha, fundaş stînga, 27 de ani, de la Ludogoreţ. Portughezul mai are contract cu bulgarii pînă în vara lui 2015.

Aventură americană
Viorel Ferfelea ar putea avea parte, la 28 de ani, de aventura vieţii sale şi să devină vrăjitorul din teren al lui Kansas City, oraş în care se petrece acţiunea poveştii fantastice "Vrăjitorul din Oz". Mijlocaşul a fost propus de diverşi agenţi la FC Dallas şi Kansas City, oficialii americanilor urmînd să dea un răspuns în privinţa sa zilele următoare.

"Avem o listă de jucători foarte buni şi domnul Mulţescu a rămas impresionat, nu îi venea să creadă că sîntem în discuţii cu aceşti fotbalişti. Cînd a văzut lista, a semnat imediat!" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"Pentru acest an prioritatea este să reconstruim echipa, dar bineînţeles că trebuie să avem şi rezultate, deoarece sîntem la Dinamo. Ar trebui să ne clasăm pe locurile 1-4" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Monitorizează tinerii
Imediat ce a semnat contractul cu Dinamo, Gheorghe Mulţescu s-a apucat de treabă. Ieri dimineaţă, antrenorul a fost prezent în Ştefan cel Mare pentru a vedea la lucru grupa de Juniori A a clubului, adică jucătorii cu vîrste între 17 şi 19 ani. "Cîinii mici" au învins Şcoala "Gică Popescu" cu 3-1 şi s-au calificat în finala Campionatului Naţional, care se va disputa vineri, la Buftea, de la ora 20:00, împotriva Viitorului Constanţa. La Dinamo au evoluat Dobrosavlevici, Buia şi Andrei Radu, dintre jucătorii ce au cochetat şi cu seniorii.

Thomas 3 ani, îl vor şi pe Durimel
Dinamo susţine că a ajuns la o înţelegere cu Antonio Asanovici, stoper, şi cu Mirza Hasanovici, mijlocaş, chiar dacă oficialii Severinului îi acuză pe aceştia de dublă semnătură şi ameninţă că vor sesiza LPF. "Cîinii" au semnat ieri un contract pe trei ani cu Joel Thomas, atacant, 26 de ani, liber de contract după ce s-a despărţit de Severin. De la aceeaşi echipă, "cîinii" îl vor pe Alexandre Durimel, fundaş central de 23 de ani.

"Mi-au spus că Rotariu e al nostru!"
Gheorghe Mulţescu e convins că Dorin Rotariu şi Alexandru Neacşa sînt jucătorii lui Dinamo. "Eu ştiu că pe Rotariu nu l-am pierdut, mi s-a spus că a semnat pe 5 ani cu Dinamo. Şi Neacşa am înţeles că va veni", a zis antrenorul la Digi 1. Surse autorizate susţin că Adrian Porumboiu s-a înţeles cu Marian Iancu pentru aducerea lui Rotariu, 17 ani, iar lui Neaşa i-a făcut o propunere mult peste cea a lui Dinamo: 40.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 4.000 de euro.

Mediaşul vrea bani mulţi
Roş-albii s-au interesat de posibilitatea achiziţionării lui Thaer Bawab, 28 de ani, şi a lui Eric de Oliveira, 27 de ani, însă medieşenii au pus preţuri prohibitive, pentru fiecare dintre cei doi dorind minimum 700.000 de euro. Atacantul mai are contract încă un an cu Gazul, iar Eric doi ani şi, chiar dacă ambii îşi doresc să plece, conducerea nu vrea să lase la preţ. "I-aş vrea pe Bawab şi pe Eric, dar se cer bani mulţi pe ei", a spus Mulţescu.

"Tatonările cu Mulţescu sînt vechi!"
Ionuţ Negoiţă a confirmat ieri ceea ce Gazeta a dezvăluit în aprilie, înaintea meciului direct cu Gaz Metan, şi anume că roş-albii l-au contactat pe antrenor pentru a veni în Ştefan cel Mare. "Am analizat mai multe variante şi am ajuns la concluzia că Mulţescu e cea mai bună alegere. Au fost tatonări mai vechi de-a lungul timpului, dar nu mi se părea corect să finalizăm discuţiile în timp ce era prins în altă parte", a spus Negoiţă, după ce Mulţescu negase că ar fi negociat cu "cîinii" în timpul campionatului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
j.bravo
j.bravo  •  10 Iunie 2013, 02:23
Postat de gymd pe 07 Iunie 2013, 12:51

cu Multescu pe banca sa ne aducem ca Sportul iera sa i-a campionatul., n-am sa uit meciul ala 5-4 in groapa, ne-au batut bine dar a fost un meci spectaculos, la noi era Andone antrenor, Ferfelea si Lazar au fost cei mai buni jucatori cand antrena nea Gigi la Sportul, sper sa fie o noua era si obtinem macar un loc 3

Multescu e foarte bun dar nu joaca el. faptul ca sunt in discutii nu inseamna nimic, iar pe 2000 de euro nu joaca nimeni, cel putin nimeni de valoare. Negoita asta e ori un visator ori un tupeist.

fangigi
fangigi  •  07 Iunie 2013, 21:41

Cea mai buna mutare ar fi sa-l scoata pe Danciu la pensie! Mai bine un pusti sa aiba o sansa de a juca, decat un expirat la 36 de ani sa tina tinerii pe tusa...

gymd
gymd  •  07 Iunie 2013, 18:05

cristarh: Da ai dreptate, dar Dinu da goluri doar din penalty ca si Herea :))))) are un avantaj care l-ar propulsa la o echipa de top, loveste minge foarte foarte bine cu capu deci este un avantaj si de multe ori nimereste si poarta

Vezi toate comentariile (36)
Comentează