FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Sfatul lui Laurenţiu Reghecampf pentru Dinamo după calificarea în finală: ”Să schimbe antrenorul şi loturile!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:36

Laurenţiu Reghecampf a fost din nou ironic, după egalul cu ”cîinii”, aseară, transmiţînd mesaje către rivale şi aşteptînd să cîştige şi finala Cupei, contra Astrei.

- Domnule Reghecampf, Dinamo e trecut, Astra, în finala Cupei, reprezintă viitorul. Ce va fi pe 23 mai?
- Sper că vom reuşi să învingem şi Astra în finală. Cu aceeaşi atitudine.

- Satisfăcut de prestaţia de pe Naţional Arena?
- Nu trebuia să luăm gol, mai mult, trebuia să mai dăm unul. Dar e diferenţă mare între Steaua şi Dinamo. Au schimbat vestiarul, băncile, mai bine să schimbe antrenorii şi loturile, poate aşa vor cîştiga şi ei! Ideea e că ne-am jucat cu ocaziile. Ne-am îndeplinit ce ne-am propus, dar mai avem de muncă.

- În finală, vor domina roş-albaştrii în tribună?
- În ultimul act al Cupei vor fi foarte mulţi stelişti, sînt sigur de asta.

- Aţi evidenţiat vreun fotbalist al "cîinilor"?
- Nu vreau să mai vorbesc de nici un jucător de la Dinamo, se fac speculaţii. Dinamo a format un grup bun şi trebuie să meargă mai departe.

- Ce părere aveţi de cele două galerii?
- A fost un spectacol frumos, dar, normal, eu m-am uitat la coregrafia celor de la Steaua.

Ce-a zis Stoican după meci:
- "Speram să avem 1-0 la pauză, apoi să risc cu două vîrfuri"
- "Rezultat echitabil. Trei lucruri vreau să evidenţiez: Steaua a meritat accesul în finală, apoi faptul că am jucători care au inimă în ei, n-au cedat şi puteam întoarce rezultatul. În plus, vreau să spun "Cinste galeriei!", mi-ar plăcea să ne ridicăm cît mai devreme la nivelul fanilor noştri minunaţi. Ne doream ca suporterii să facă o coregrafie senzaţională, dar acum au depăşit orice aşteptări"
- "Au fost trei partide în 2014 cu Steaua, exceptînd acele 7 minute, am fost în mare măsură egalii rivalilor. De aceea sînt foarte trist"
- "Va urma o finală deschisă oricărui rezultat"

"La Steaua se lucrează de mulţi ani, după ce s-a scăldat mult timp între locurile 3 şi 7. Dinamo are viitorul. Dacă nu eram furaţi, aveam şanse la locul 3 în campionat" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
dynamovist
dynamovist  •  19 Aprilie 2014, 08:13

Panoul de reclama numit Reghestrumpf: "m-am uitam numai la galeria stelei" . ba, esti nebun? ba, esti prost? La ce te uitai? Cum ii dadeau cameraman-ului in cap cu scaune in cap de ciuda ca-i filma doar pe dinamovisti? Asta iar e glumet si strengar. Asta pana incepe CL, ca acolo nu-l ajuta nici arbitrajul si nici capul. Succes cu Viitorul! cred ca o sa fie un meci de pomina.

y_nelu
y_nelu  •  18 Aprilie 2014, 17:53

...mare antrenor reghe asta...fotbalul adevarat incepe in grupele champions league unde stim ce a facut...

shab
shab  •  18 Aprilie 2014, 16:46
Postat de polistul68 pe 18 Aprilie 2014, 12:45

Om fi noi prosti, dar nu ti se pare suspect ca Reghe a icenput sa "ia viteza" din mom in care nevasta lui a devenit imrpesar ? Sa fimr ealisti, ce realizaria sa mari a avut inclusiv la Chiajna ? Jucatori buni a avut la dispozitite, dovada ca unii au confirmat chiar si la Steaua....deci care sunt realizari lui ? in perioada cind se baga bani la steaua, se baga si la celalte echipe, diferenta nu era asa mare..ce jucatori avea CRF, ce jucatori avea Poli...acum, ti se apre extraordinar ca, nici o echipa din tara nu mai joaca NIMIC. realizarea lui Reghe e ca, campionatul nostru e fff slab...daca tot are cei mai buni jucatori, sa ne dovedeasca valaorea lui in Europa....

A dovedit-o anul trecut, cand a terminat grupa EL pe locul 1, a eliminat Ajaxul, a invins pe Chelsea si a fost la 15 minute de a o si elimina. Anul asta nu a mers chiar atat de bine, putem nota insa ca s-a calificat in grupele CL fara emotii si a reusit sa scoata 3 egaluri, ceea ce nu pot spune alte 7 echipe participante in faza grupelor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează