FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Întîlnire după 2 luni » Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe MM Stoica la penitenciar: "Am vorbit o oră cu el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 19:10

După calificarea în finala Cupei României, Laurenţiu Reghecampf şi-a găsit timp să meargă să-l vadă pe MM Stoica la penitenciar. Tehnicianul Stelei a dezvăluit că a discutat timp de o oră cu Stoica.

"Azi am fost să mă întîlnesc cu MM, am vorbit o oră cu el. Am vorbit şi despre fotbal şi despre problemele cu care se confruntă în momentul de faţă. Nu ştiu cum au trecut minutele, am văzut apoi că a fost chiar o oră.

Îmi doream foarte mult să-l văd, mai ales că ne leagă o prietenie foarte puternică.
Am vorbit şi cu el despre posibilitatea să fie eliberat, dar nu e bine pentru el să mai dezvolt subiectul", a spus Reghe la Digi.

În schimb, Reghe discută aproape zilnic cu Gigi Becali: "Cu patronul vorbim la telefon, el poate să sune, ţinem legătura foarte strîns. Îi facem bucurii şi la sfîrşitul sezonului sper să cîştigăm şi să bucure alături de noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
supersolo
supersolo  •  19 Aprilie 2014, 13:29

ptr NIKUL ROADSTER...SI DUPA CE IESE DIN PUSCARIE ...Becali tot va conduce Steaua ...nu s-a schimbat nimik din ce ai zis tu inainte ...chiar daca nu va mai sta in loja ...chiar daca nu va mai apare in prim plan ...Becali va continua sa-si faca damblaua ca si inainte ...nu stiu daca se va lecui de aparitiile la TV calare pe Maybach..dar in mod sigur boala aia nu are leac ...insa ce e cert ....VA DEVENI MULT MAI PRUDENT ...in desclaratii si aparitii publice ...insa restul va ramane neschimbat ...sa fii sigur de asta ...

roadster1988
roadster1988  •  19 Aprilie 2014, 08:20
Postat de terminatorul3 pe 19 Aprilie 2014, 01:24

ICCJ : ne aflam in fata unui caz de privare nelegala de libertate, care va fi sanctionat la CEDO !!

cum?tu nu ai aflat ca jiji interlopul este deja la parnaie pentru sechestrare de persoane...si ca urmeaza spalarea de bani prin clubul mafiot steaua bucuresti.felicitari justitiei romane pentru curatarea acestei cloace puturoase ,penale,care este steaua bucuresti.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Aprilie 2014, 07:35

Ce ne intereseaza pe noi, oamenii cinstiti si liberi, ce fac puscariasii si tovarasii lor, cocalarii manelisti ? Ne delimitam de aceste secaturi si ne mandrim cu onoarea noastra frumoasa si curata. Un puscarias va ramane toata viata un puscarias ! :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează