FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

O fostă glorie a Craiovei Maxima crede în CraiOlguţa: "Oboseala Stelei poate reprezenta un atu pentru CS U"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 19:32

Dacă în trecut legendele Universităţii Craiova îşi obişnuiseră fanii cu declaraţii în care spuneau că speră la campionat, acum a venit rîndul aceloraşi persoane să spere în noua echipă din Craiova, CS U.
După egalul dintre formaţia craioveană şi Pandurii, 1-1, Sorin Cîrţu a declarat că noua echipă a Craiovei o poate încurca pe Steaua în meciul ce va avea loc sîmbătă.

"Nu s-au mişcat rău. Există speranţe pentru ca CS U Craiova să aibă o prestaţie bună în campionat. Steaua e Steaua, chiar dacă se joacă fără spectatori parcă. Acesta ar putea fi un atu pentru Craiova, ar putea fi un avantaj.

Steliştii vor fi obosiţi după deplasarea din Kazahstan, care clar se va răsfrînge asupra randamentului şi a stării de prospeţime a echipei", a spus Cîrţu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
savoss
savoss  •  31 Iulie 2014, 10:25

O echipa infiintata cum a fost infiintata in 22013 nu se va identifica nciodata cu Maxima. Si cel mai important, nu va fi niciodata continuatoarea ei!

azcan
azcan  •  30 Iulie 2014, 15:50

Sa nu sperati prea mult ca Steaua va fi obosita . Sa nu castige cu un scor din ala de 1-0 sau 2-1. Mai bine ganditi-va la jocul vostru si fiti mai uniti in timpul jocului. Nu fiti individualisti. Eu nu-s stelista pentru ca sunt din Craiova si va urez succes. In amintirea mea a ramas Craiova Maxima . Jucati ca ei, dar nu aveti cum ei sunt unici.

stina
stina  •  29 Iulie 2014, 21:37
Postat de stresul_tau pe 29 Iulie 2014, 19:35

stelistilor...o sa v-o furati si de la kakamaka aia....si de la stiintza. e vai de curul vostru anul asta. o stiti si voi. jiji face bani , nu performantza.

unde mortzi mathi vezi tu stiinta ma......stresul pauli

Vezi toate comentariile (41)
Comentează