INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, acid la adresa fotbalului românesc: "Pentru ce să mă întorc acasă?"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 18:05

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, nu îşi doreşte să mai revină în fotbalul românesc, fiind convins că în ţară lucrurile nu sînt la locul lor. 

"De ce să mă întorc în România cînd am succes cu echipa mea. Cîştig campionatul, joc la cel mai înalt nivel, profesional, mă simt aşa cum trebuie. S-o iau la capăt? În ce condiţii? Cine poate să ofere ceva în România?

Eu am avut succes şi pentru fotbalul românesc, pentru că sînt un reprezentant. Acasă e mai greu, sînt prea multe interese, prea multă invidie şi prea mult egosim.

Ştiu foarte bine cum am pierdut campionatul în România, nu-mi mai doresc aşa ceva. Ar însemna să trăiesc pînă la 120 de ani ca să mai revin", a spus Mircea Lucescu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
daculliber
daculliber  •  30 Iulie 2014, 18:31

Stai in m_ _ _ _i ma-tii la Donetk, printre gloante, ca acolo e casa ta! Sa vezi ce-o sa-ti dea in freza fascistii pucisti de la Kiev, cind o sa ocupe Donetkul...O sa vii in genunchi in Romania si o sa pupi pamintul sfint al tarii, mai nehalitule! N-avem nevoie de javre ca tine, bune numai sa critice! Pai de ce nu vii tu, mai imaculatule, sa schimbi lucrurile in fotbalul romanesc? Numai gura e de tine, specialistu' lui peshte!

kingme
kingme  •  30 Iulie 2014, 13:10

Este persecutat de vatmani in Romania

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  30 Iulie 2014, 08:39

la citi au parasit tara in ultimi ani,ce mai conteaza unul in plus sau minus.nici nu mai conteaza domeniul,pt ca daca ar fi sa o facem corect,ar trebui sa nimicim sobolani,care au contaminat societatea,si dupa sa ne apucam de treaba!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează