INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SLOVAN 3-0

Kehinde Fatai nu a ştiut că selecţionerul este la meci: "Sper că i-a plăcut" :D

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 10:00

Triplul marcator al giurgiuvenilor din meciul cu Slovan, nigerianul Kehinde Fatai, nu a ştiut că este atent supravegheat din tribună de către Victor Piţurcă.

Fatai, 24 de ani, şi-a depus actele pentru a-şi lua cetăţenia română şi mai are de trecut doar examenele de limbă şi cultură generală.

"Nici nu ştiam că a fost la meci Victor Piţurcă. Sper că i-a plăcut ce a văzut. E visul meu să joc în naţionala României şi sper să ajung acolo cît mai repede. Trebuie doar să mai iau cetăţenia, apoi nu mai depinde de mine. Ştiu şi imnul, ştiu şi istoria, ştiu tot despre România!", a declarat Kehinde Fatai după meciul de aseară.

35 de goluri în patru sezoane a marcat Fatai pentru Astra, jumătate de sezon jucînd pentru Club Brugge, sub formă de împrumut, unde a marcat un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
bamse1901
bamse1901  •  01 August 2014, 19:18

oricum pitypoiul nu l-a vazut

kakasan
kakasan  •  01 August 2014, 18:55

Marica, bogdan stancu si cocis vor fi la nationala si la 36 de ani. Sunt partenerii preferati de orgii sexuale ai dezaxatul viktor pitz urka cel numit politic la echipa nationala . Nationala asta nu e a noastra, e a lui. Nu va mai faceti iluzii, nu imi vine sa cred ca acest piturca e cel mai longeviv selectioner din istoria romaniei, o mare rusine... O sa i vedeti pe fatai, budescu, sanmartean sau enache doar rezerve cel mult. La nationala nu au loc fotbalisti, ci doar dodei, gamani si toata sleahta de taranoi. Vad ca l-a adus si pe idiotul de rachita secund, pipi kaka, ce mai.

flavoneus
flavoneus  •  01 August 2014, 14:33

Fatai, e peste toti atacantii pe care i are Romania, parerea mea este, insa ca si daca va fi convocat nu va juca prea mult..Personal asi juca cu Fatai si Rotariu( nu sunt dinamovist, din contra, dar pustiul are potential si cred ca ar trebui eliminati di nationala, Marica, Daniel Niculae..etc)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close