SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

5 din 5! Performanţă extraordinară pentru tenisul românesc la US Open!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 11:23

Tenisul românesc feminin merge din ce în ce mai bine, iar partidele din primul tur de la US Open au însemnat un succes pentru toate jucătoarele prezente la New York.

Simona Halep a deschis drumul cu o victorie în faţa lui Danielle Rose Collins, scor 6-7, 6-1, 6-2. Tot luni, Alexandra Dulgheru a învins-o pe Kristina Pliskova, dar va avea o misiune imposibilă diseară împotriva Mariei Şarapova, "coşmarul" Simonei Halep din 2014.

Şi Irina Begu s-a calificat tot luni după un succes cu jucătoarea spaniolă Soler-Espinosa. Astăzi va juca împotriva favoritei 28 de la US Open, italianca Roberta Vinci.

Aseară, pe lîngă Sorana Cîrstea care s-a impus categoric în faţa britanicei Heather Watson, scor 6-1, 6-1, şi Monica Niculescu a acces în turul secund. A învins-o cu dificultate pe Yaroslava Shvedova, scor 6-7, 6-1, 7-5.

Astfel, toate cele 5 jucătoare române prezente la US Open s-au calificat în turul 2. Dacă Monica Niculescu are însă o misiune mai uşoară, cu Zahlavova, Sorana va juca împotriva lui Eugenie Bouchard, finalista de la Wimbledon. Dacă se vor impune, cele două se vor întîlni într-un duel românesc în turul al treilea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  27 August 2014, 17:02
Postat de peter76610 pe 27 August 2014, 15:54

Si eu am zis înca de ieri ca Alexandra o poate bate pe Sharapova, oricum cred ca vom avea un meci frumos chiar daca va pierde nu o va face decât onorabil, este o luptatoare si joaca destul de bine tactic

Da, acum marea problema e ca Alex s-a accidentat la mana, o avea bandajata cu gheata alaltaieri, dupa in ultimul meci, si, daca joaca cu dureri, e greu sa-i faca fata Sarapovei, iti dai seama. Dar, daca a reusit sa se recupereze intre timp, sunt sperante sa faca un meci mare, cum a mai facut. Eu asa sper, sa fie sanatoasa si sa joace la 100%. As vrea tare mult s-o vad pe Alex iar sus, unde ii e locul si unde a mai fost, de altminteri, inainte sa se accidenteze - era nr.26 mondial si era in urcare.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  27 August 2014, 16:09

Bravo fetelor! Sper ca un numar cat mai mare dintre voi sa mearga mai departe.

peter76610
peter76610  •  27 August 2014, 15:54
Postat de williamfaulkner pe 27 August 2014, 15:39

Turul 2 ne-ar putea oferi niste surprize placute. Toate adversarele sunt grele, chiar si Alexandra o poate bate pe Sarapova. Cine nu stie sau nu crede, sa vada pe YouTube meciul de aproape patru ore dintre Dulgheru si Sarapova de la Miami, din sferturi. A fost un meci in trei seturi, ultimele doua jucate la tiebreak, cu 8-6 in primul tiebreak si 7-5 in al doilea. Un meci memorabil, pe care sper ca Alex sa-l repete diseara. De asemenea, cred ca Sorana o va elimina pe Buchard mai usor decat s-ar putea crede. Sorana joaca de rupe de cand si-a schimbat racheta. Pe scurt, toate au meciuri grele, dar au sanse.

Si eu am zis înca de ieri ca Alexandra o poate bate pe Sharapova, oricum cred ca vom avea un meci frumos chiar daca va pierde nu o va face decât onorabil, este o luptatoare si joaca destul de bine tactic

Vezi toate comentariile (12)
Comentează