INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Putea fi idol în Europa, nu doar în Asia! Cosmin Olăroiu, propus la un club uriaş: "Trebuia să meargă acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 19:47

Vicenţiu Iorgulescu, fratele preşedintelui FRF Gino Iorgulescu, a dezvăluit locul unde a fost la un pas să antreneze fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu. 

“Cînd a venit Olăroiu, eu nu stăteam mai mult de 5 ore acasă. El nu doarme, are numai fotbal în cap. El trebuia să ajungă antrenor la Fiorentina, a fost propus acolo.

Oli ar vrea acum să se întoarcă în Europa, dar este vreun club care să-i dea banii pe care îi ia acum?

Eu cred că va veni în Europa pînă la urmă la o echipă mare”, a declarat Vicenţiu Iorgulescu la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ovidiu1969
ovidiu1969  •  28 August 2014, 01:01

Olaroiu este un antrenor mai bun decat Razvan Lucescu, ca el cu limbricul asta s-a razboit cat a fost la Steaua. A castigat mereu, la limita. Asa ca ce sa mai vorbim de valoarea lui Olaroiu. In Europa poate antrena sigur, Europa aia din Colentina, langa Dragonul Rosu.Comentariul tău...

djorlando
djorlando  •  27 August 2014, 21:43
Postat de vladp pe 27 August 2014, 20:52

Mda, de-asta nu vine Olaroiu in Europa, ca nu-i da nimeni banii pe care-i primeste acuma. Sa versi si mai multe nu! Olaroiu e un antrenor medicru spre slab! Si mai incetati cu promovarea lui ca nu e cu nimic mai grozav decat Piturca. Faptul ca a castgat meciuri si cmapionate intr-o liga de sub amatori, (ca daca ne gandim la perioada ceausista cand toti fotbalistii, inclusiv Dobrin erau cosnderati amatori, astia pe care-i antreneaza Olaroiu sunt maidanari, nimic altceva), nu il califica nici penru vreo echipa mare din Europa si nici pentru nationala Romaniei. L-am vazut de ce e in stare, atat la Steaua cat si la Timisoara. N-are ce sa caute la nationala, sper sa nu ajunga acolo!

nenea vladp ... olaroiu e singuru care dupa 89 a dus o echipa romaneasca alaturi de razvan lucescu in sferturile europa league.. iar daca esti mai mic de ani.. intreaba parinti ..

vasilescugeo
vasilescugeo  •  27 August 2014, 21:25

Autorul articolului stie ce inseamna cuvantul "propus" ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează