FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-2

VIDEO Felipe Teixeira şi-a ieşit din minţi după ce a fost eliminat » A sărit la Sebastian Colţescu şi i-a aruncat tricoul arbitrului de rezervă: ”Joacă tu, mă!” :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:14

Felipe Teixeira nu s-a mai putut stăpîni pe finalul meciului cu CFR Cluj, cînd a văzut al doilea "galben" pentru că a executat o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului.
Imediat după eliminare, mijlocaşul Petrolului a cerut balonul de la marginea terenului şi l-a degajat în tribună, după care s-a îndreptat ameninţător spre arbitrul Sebastian Colţescu. Colegii săi au sărit însă imediat şi au reuşit să-l scoată în afara terenului.

Acolo, portughezul a dat de arbitrul de rezervă şi a început să-l apostrofeze. Şi-a dat jos tricoul şi a început să ţipe la oficial: ”Ia-l, joacă tu, mă!”. Rezervele ploieştenilor au reacţionat imediat şi l-au dus la vestiare.

Teixeira va fi suspendat cel puţin o etapă pentru cartonaşul roşu primit, însă riscă să primească o sancţiune mai gravă. Va rata sigur meciul cu Pandurii şi ar putea să lipsească şi de la meciul cu Steaua, programat după deplasarea la Tg. Jiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
movul29
movul29  •  07 Septembrie 2014, 22:57
Postat de inginera pe 01 Septembrie 2014, 05:28

Multi prosti mai sunteti in oraselul vostru:)))))

Or fi, bine ca nu sunt la mine in familie... ca la tine este jale, numai i.di.o'i, c.u-.r.v.e si p-r/o-s-t.i!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Septembrie 2014, 13:49
Postat de gorgeousroadkill pe 01 Septembrie 2014, 10:18

Se pare ca uiti de penaltiul pentru CFR si rosul neacordate de acelasi coltescu. Plus ca terenul trebuia sa va fie suspendat din motive vezibile si la meciul cu noi. Degeaba aveti stadion civilizat daca va comportati tot ca niste babuini.

deci, tzie ti'a placut arbitrajul lui coltzescu ?! nu e de mirare ca, asa cum spunea crainicu' vostru de la luk tv, clujean si el, sarcul, angajat al lui pascaniu, cheferica a avut numai succese cu hotzescu la centru. avea el o statistica, cum ca cfr castigase mai toate meciurile cu hotzescu, in timp ce petrlolul le pierduse pe mai toate. statistica asta este cam...batatoare la ochi.. vezi comentariul de care se bucura chefereaua, la toate trnansmisiile, pe banii fraierilor, zece lei in plus, la toate meciuriel sale. afacerea pascaniu cu mitica, fost de la liga... io n'am cotizat, am dolce, si'am sa'i scot la expirarea contractului, taman pt. aia zece lei de mi'i cer.

pro_hamza
pro_hamza  •  01 Septembrie 2014, 21:10
Postat de inginera pe 01 Septembrie 2014, 05:17

Ce rapidist adevarat, esti lider de galerie cumva de!tibatipula peste gramatica?:)))

dar tu ce dracu' esti? autist? daca stii ce inseamna.... handicapati ca tine....

Vezi toate comentariile (50)
Comentează