FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Probleme înainte de meciul cu Grecia? Victor Piţurcă a mai convocat un jucător!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 21:44

Pe lîngă cei 23 de jucători convocaţi deja pentru meciul cu Grecia, contînd pentru preliminariile Euro 2016, Victor Piţurcă a decis să mai cheme încă un fundaş.
Bogdan Mitrea, căpitanul celor de la Viitorul, a fost convocat în această seară de selecţioner, urmînd să se alăture lotului mîine, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia. Stoperul de 26 de ani a mai fost chemat de Victor Piţurcă şi pentru turneul din Elveţia de la finalul lunii mai, cînd România a întîlnit Albania şi Algeria. Acesta rămas însă pe bancă în ambele jocuri amicale.

Convocarea de ultim moment al lui Mitrea ar putea veni ca urmare a unei accidentări suferite de unul dintre fundaşii centrali convocaţi în primă fază de Piţurcă: Goian, Chiricheş, Dragoş Grigore, Moţi, Luchin şi Tamaş.

Meciul dintre Grecia şi România va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
goghe
goghe  •  03 Septembrie 2014, 13:56
Postat de kakasan pe 02 Septembrie 2014, 23:34

Defensiva e slaba. Stefan Radu s-a retras tocmai din cauza acestui bandit numit piturca ce promoveaza non-valorile. Cum sa fii capitan la lazio si sa te tina pe banca barbugiul ca are de promovat niste beizadele cu dedicatie.

Du-te ba cu vedeta aia! L-a adus la nationala, a jucat titular - a jucat prost si a fost indolent! Ce tot o dai cu asta?! N-a avut chef niciodata sa joace pentru nationala - sa stea la Lazio!!! Decit din astia - mai bine un copil care sa se chinuie si sa vrea sa faca ceva.

goghe
goghe  •  03 Septembrie 2014, 13:50
Postat de kossu pe 02 Septembrie 2014, 22:49

Bă nene, da' deja e prea de tot. Ăștia de la loturile naționale mai au un pic și-i selecționează și spermatozoizii lui Gică Hagi. Viitorul luptă an de an pentru salvarea de la retrogradare (pe care o reușește doar pe reciprocități și „omenii”), iar ăștia selecționează la loturi de zici că-i echipa campioană. Cred că nici Real Madrid nu are atâția jucători la loturi câți are echipa lui Gică Hagi. Tot respectul pentru ce-a făcut ca fotbalist, dar deja e prea pe față. Mai bine i se face și lui o rentă viageră de la federație, ca să-l ajute cu banii și măcar știm o chestie. Auzi la ăsta: Mitrea! Fundaș la o echipă care a luat 8 goluri în 6 partide. Unu' mai bun, de la Chiajna, n-ați găsit?

Cei mai buni fundasi centrali care joaca in campionatul nostru sint straini. Politica de rahat a cluburilor ....

plischi
plischi  •  03 Septembrie 2014, 06:53

l-au chemat fiindca in primavara a constituit o prezenta placuta pe banca,,,

Vezi toate comentariile (11)
Comentează