FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 2-3

Valeriu Argăseală e uluit de unul dintre jucătorii Stelei: "N-am mai văzut un aşa fotbalist!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:31

După victoria din meciul cu Petrolul, 3-2, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a remarcat un fotbalist al lui Gâlcă.Steaua a ajuns la 30 de partide fără să piardă în deplasare, fapt care s-a datorat şi lui Arlauskis, care a apărat fenomenal, parînd o minge imposibilă chiar în debutul partidei cu ploieştenii.

"Să nu mă întrebaţi cum am trăit acest joc! Nu am mai văzut portar ca Arlauskis, cu asemenea calităţi incredibile. N-are cum să fie cineva supărat pe această echipă, astăzi n-a fost un meci uşor cu Petrolul.

Keşeru nu pleacă de la Steaua.

Bourceanu evoluează extraordinar de bine din punct de vedere al recuperării. Cel mai realist termen pentru revenirea sa este sfîrşitul lunii octombrie", a spus Argăseală la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:33
Postat de rozu pe 22 Septembrie 2014, 13:19

de la inceputul sezonului arlauskis ii tine in viata!

ala ? e o petarda de portar, nu e vina lui ca stilistii nu sunt sanctionati pentru cotonogelile asupra adversarilor. astfel incat, mai nimeni nu are voie sa le pericliteze in mod real poarta. cum un arbitru se face ca nu vede, deci. cum dam brusc de unul corect, cum gata, arlequinus le scoate din juvelnic..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:31

da da, tocmai arlequinus, da da.. pai cum sa nu-i placa teatrul de papusi, acestui papusar sef, bine manipulat el insusi din umbra, de catre regizorul sef, guzganul rozaliu ?..)

rozu
rozu  •  22 Septembrie 2014, 13:19

de la inceputul sezonului arlauskis ii tine in viata!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează