FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CSMS IAŞI

Antrenorul lui FC Braşov nu concepe alt rezultat decît victoria cu CSMS Iaşi: "Jucăm pentru cele 3 puncte şi le vom obţine"

Articol de - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 15:11

După remizele obţinute în deplasările de la Piatra Neamţ şi Botoşani, braşovenii speră să obţină prima victorie în disputele cu echipele din Moldova, mîine, în duelul cu cei de la CSMS Iaşi.
"Adversarii noştri sînt o echipă tehnică şi chiar dacă nu au avut deocamdată rezultatele pe care ei le aşteptau, sînt preocupaţi de jocul ofensiv.
Avem nevoie de o victorie mai mult decît oricînd.

Spun aceasta deoarece astfel am face o diferenţă mai mare între noi şi Iaşi, dar şi pentru că, din punct de vedere mental, cele două săptămîni de pauză care urmează vor fi folosite mult mai bine. Ne pregătim şi jucăm numai pentru cele 3 puncte şi le vom obţine", a declarat Adrian Szabo, antrenorul braşovenilor.

Partida dintre FC Braşov şi CSMS Iaşi se va disputa mîine, de la ora 18:30, în direct pe Look Plus, Dolcesport şi liveTEXT pe GSP.RO.

1 jucător incert are FC Braşov, pe Alexandru Vagner

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close