GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VIZITĂ

FOTO Jucătorii şi conducătorii lui Bayern Munchen au fost primiţi de Papa Francis la Vatican

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 16:18

Dimineaţă specială pentru delegaţia bavareză, după succesul zdrobitor de aseară, 7-1, cu AS Roma. Jucătorii lui Bayern, în frunte cu antrenorul Pep Guardiola şi cu preşedintele Karl-Heinz Rummenigge, au fost primiţi într-o audienţă la Vatican de însuşi Sanctitatea Sa Papa Francis, o vizită ce era programată de multă vreme.
Nemţii i-au oferit Papei un tricou cu numărul 1 şi cu numele său, precum şi-o minge cu toate autografele băieţilor, boss-ul de la Bayern, «Kalle» Rummenigge, transmiţînd că Bayern va juca şi un meci amical în urma căruia va dona suma de un milion de euro Bisericii.

Germanii au fost mîndri de faptul că au fost primiţi în audienţă cu întreaga echipă, mai ales că Papa nu o face prea des. Iar Sanctitatea Sa a lăudat prestaţia elevilor lui Guardiola la Roma: "Au jucat un meci minunat marţi seară".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  22 Octombrie 2014, 21:31

i-au dat o minge rossonero normal echipele in rosu mai bune asteptam o echipa Rossonero Bucuresti continuatoarea echipei Bukarester (1912-1916) echipa germanilor in capitala Romaniei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close