FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Iosif Rotariu laudă Dinamo: "Deşi lotul nu e de locul patru, e singura echipă care i-a pus probleme Stelei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 14:16

Steaua a învins Dinamo cu 3-0 în derby-ul României, dar Iosif Rotariu crede că Dinamo a avut o evoluţie bună şi că scorul este exagerat.

"Nu contest victoria Stelei, dar scorul este exagerat. Dinamo a jucat foarte bine şi e singura echipă care a pus probleme Stelei în acest sezon. Diferenţa s-a făcut datorită experienţei şi valorii individuale pe care o au steliştii.

Lotul lui Dinamo nu este de locul patru. Este meritul lui Stoican pentru că a scos de la jucători mai mult decît pot ", a declarat Iosif Rotariu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Noiembrie 2014, 05:29
Postat de conasu_boeru pe 01 Noiembrie 2014, 22:28

La pauza putea fi in loc de 1-0, ...0-2 ! cam asa a mers jocul !

2-4, dupa numarul ocaziilor de gol din statisticile R 1.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Noiembrie 2014, 05:28

"Nu contest victoria Stelei, dar scorul este exagerat. Dinamo a jucat foarte bine şi e singura echipă care a pus probleme Stelei în acest sezon. Diferenţa s-a făcut datorită experienţei şi valorii individuale pe care o au steliştii. Lotul lui Dinamo nu este de locul patru. Este meritul lui Stoican pentru că a scos de la jucători mai mult decît pot ", a declarat Iosif Rotariu la DolceSport. __ corect. cu exceptia fazei de finalizare. dinamo a ratat nepermis de usor 5 ocazii de gol, plus alte 5-6 contraatacuri unde a lipsit exact pasa finala (in 2 randuri era vorba doar de o simpla pasa).

buratinos
buratinos  •  02 Noiembrie 2014, 05:06

Asta cand vorbeste numai prostii spune...pai daca Dinamo a pus probleme si nu a reusit macar sa inscrie un gol atunci.........Rapid este echipa mare,mare de tot, pentru ca areusit sa inscrie un gol stelistilor!!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează