FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

După "Nilă", roş-albaştrii nu pot scăpa de un alt jucător-problemă: "Dacă Steaua îl dă afară, primim 500.000 de euro"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 13:03

Nu toate sînt bune în curtea Stelei. Deşi roş-albaştrii sînt lideri în campionat, oficialii echipei nu pot renunţa la unul dintre jucătorii-problemă, din cauza clauzelor care i-au fost puse în momentul venirii în Ghencea.
Gabi Matei, 24 de ani, a venit la Steaua de la Pandurii Tg. Jiu în 2011, însă, în cele trei sezoane şi jumătate petrecute în tricoul roş-albastru, fundaşul a jucat doar 12 meciuri în toate competiţiile, acesta fiind mai mult accidentat şi preocupat de viaţa extrasportivă.

Deşi în fiecare perioadă de transferuri se vorbeşte de plecarea jucătorului din Ghencea, Steaua nu poate scăpa prea uşor de fundaşul-problemă.

În momentul în care a semnat cu roş-albaştrii pe cinci ani, Eugen Pîrvulescu, preşedintele Pandurilor, i-a stipulat lui Matei în contract o clauză de 500.000 de euro, iar în cazul în care fotbalistul ar fi dat afară de Steaua, toată această sumă s-ar transfera în conturile gorjenilor.

"Dacă lui Matei îi expiră contractul semnat cu Steaua nu mai încasăm nimic. Aşa a fost făcut contractul. Dar dacă Steaua îl dă afară mîine, cei din Ghencea trebuie să ne plătească 500.000 de euro. Există o clauză clară, înţelegerea a fost făcută pe cinci ani.

Începînd cu vara lui 2016 nu vom mai avea nici o legătură cu Steaua. Dar dacă îl dau afară pînă atunci, mergem la comisii şi ne judecăm", a spus Eugen Pîrvulescu pentru Fanatik.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
laurentis69
laurentis69  •  21 Decembrie 2014, 21:20

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Decembrie 2014, 18:20

destept curvulescu, cred ca el si mimi au ceva procente din cei 500.000 euro..:)

valiza.epo
valiza.epo  •  21 Decembrie 2014, 18:03

Oare la Steaua sunt numai cretini?! Cu Baciu au patit la fel. Cu Andrei Ionescu... la fel. Si, pe langa Nila si acest cetatean, mai sunt cazuri de contracte facute, probabil, la betie! Altfel nu se explica de ce semneaza prostalaii de la Steaua asemenea contracte. Totusi, pe cei de la Rapid nu-i depasesc! Cand l-au luat pe Ganea de la Bistrita, au stipulat in contract ca Ganea este jucatorul Rapidului pentru 4 ani... cu exceptia zilei de 31 iulie, in fiecare din cei 4 ani, zi in care Ganea era al Bistritei!?! Si, in prima zi de 31 iulie, Bistrita l-a vandut la Stuttgart si Rapidul a ramas cu buzele umflate!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează