FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Continuă contrele între Steaua şi echipa naţională » Oficialii roş-albaştrilor se revoltă: "Programul nostru va fi dat peste cap"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:58

Selecţionata divizionară a României va avea un cantonament în Turcia în perioada 3-15 februarie, unde va juca şi trei meciuri amicale cu naţionalele similare ale Bulgariei şi Moldovei, dar şi cu Sioni Bolnisi, o echipă de club din Georgia. 

Acest stagiu de pregătire se suprapune cu cel al Stelei, formaţie care va da probabil cel puţin 8 jucători la naţională, lucru care îi deranjează pe şefii clubului.

Aceştia consideră că astfel este dat peste cap programul stabilit de Costel Gâlcă, pentru că acesta nu se va putea baza pe o bună parte din lot.

“Chiar dacă vom avea un program de pregătire foarte bun, asta nu înseamnă că o să ne avantajeze. Mulţi jucători vor pleca în cantonament cu echipa naţională.

Este un lucru bun că vor juca aceste meciuri cu naţionala, dar jucătorii ar trebui să meargă în cantonament înainte de meci, pentru 2-3 zile, iar apoi să revină la echipa de club. Nu cred că au nevoie de mai mult.

Ideea e că jucătorii Stelei au la activ două săptămîni de pregătire, apoi în al doilea stagiu lotul se va antrena în alt fel decît în primul. Acolo a fost pregătire fizică, acum va fi mai mult cu mingea, cei de la naţională cum vor face? De la ce stadiu vor începe pregătirile?

Programul Stelei o să fie dat peste cap, jucătorii nu vor putea evolua în meciurile de pregătire ale echipei de club”, a spus Helmuth Duckadam la DolceSport.

Meciurile echipei naţionale din Antalya:
7 februarie: România-Bulgaria
10 februarie: România- Sioni Bolnisi (Georgia)
14 februarie: România-Moldova

Meciurile Stelei din Antalya:
31 ianuarie: Steaua Sturm Graz 
3 februarie: Steaua - ŢSKA Sofia 
6 februarie: Steaua - SpartaPraga
8 februarie: Steaua - NK Maribor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2015, 18:04

Când e de luat bani de la Federatie si de la UEFA si de batut cu caramida in piept ca ...”.... avem cei mai multi jucatori la lotul national...” e perfect, când e vorba ca jucatorii sa se prezinte la convocari pentru cantonamentele si meciurile amicale, e durerea dracu...” stiti, noi suntem echipa care facem si dregem, ne dam peste cam programul...” !!!! Dar ce program aveti domne, vizitati palatul lui Suleyman cu ...Bourceanu pe post de ghid ?! E o vorba din batrani care se potriveste ...” când e de luat, iti fata vaca, când e de dat, iti moare vitelul..” !!!

unnumenormal
unnumenormal  •  26 Ianuarie 2015, 11:13
Postat de caminero pe 26 Ianuarie 2015, 08:43

Păi ce naiba mai pregăteşte F.C. Gaydele? A, au anunţat cei de la Rio Mare că le acordă o revanşă? Şi joacă şi signor Kevin, Kevin Costner în echipă? Aşa da, se mai înţelege ...

E clar...camasa ta se incheie la spate.

bogdany79
bogdany79  •  26 Ianuarie 2015, 08:56

Cei de la nationala ar trebui sa renunte la asemenea stagii imbecile. Sa fixeze jocuri si sa cheme jucatorii cu 2, 3 zile inainte. Lasati jucatorii sa se pregateasca la echipele lor, fiecare antrenor are programul sau in functie de nivelul de pregatire al jucatorilor si data primului joc oficial. Cu siguranta in acest stagiu o sa apara si cateva accidentari, sa vezi atunci deranj! Pregatirea fizica la nationala in stagii centralizate e istorie. Oricum jucatorii din strainatate nu vor fi prezenti la stagiu ci doar la meciurile oficiale prinse in calendarul UEFA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează