SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Avertisment pentru Simona Halep » Declaraţia Serenei Williams după calificarea în sferturi la Miami

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 21:29

Simona Halep a beneficiat la turneul de la Indian Wells de retragerea Serenei Williams, însă nu va mai fi la fel de norocoasă şi la Miami.
În ciuda accidentării pe care o acuza săptămîna trecută, liderul mondial s-a refăcut rapid şi s-a calificat deja în sferturi la turneul din Miami, unde o va întîlni pe Sabine Lisicki. După victoria uşoară în faţa Svetlanei Kuzneţova, 6-2, 6-3, Williams a dezvăluit că se simte din nou în formă şi nu mai are dureri la genunchi.

"Surprinzător, mă simt foarte bine. Sînt fericită că sînt încă la acest turneu. Sper că voi continua să mă simt la fel, vreau doar să joc şi să fiu cît pot de bună pe teren", a spus Serena Williams.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
itrobert
itrobert  •  01 Aprilie 2015, 19:39
Postat de catalynn pe 01 Aprilie 2015, 12:13

Te contrazici ... Dacă tenisul e o meserie, așa cum antrenam medici si ingineri putem antrena tenismeni, dacă ne uitam la premiile puse in joc cred ca e profitabil. Si tocmai pt ca e profitabil, dacă tot are pretenții sa ia impozit, statul s-ar ajuta pe sine investind in tenismeni, altfel sa nu își pună unghia in gât dacă își muta rezidenta in locuri cu fiscalitate spre zero ...

Nu cred ca ma contrazic. baiatul ala ar vrea scoli sau academii de tenis pentru copii IN PARALEL cu scoala elementara, cea care scoate medici cum spui tu... In alta ordine de idei daca vrei sa-mi sugerezi ca din impozitul colectat de la un numar mai mare de tenismani aflati in pozitia de a castiga sume mari, nu te mai agita; daca USA are in top 50 sa zicem 20 de sportivi din care 3 sau 4 ajung in faze superioare, la o impozare cum e in RO de 16%, nu reusesti sa tii in viata nici o gradinita de tenis.

gizeh
gizeh  •  01 Aprilie 2015, 12:56
Postat de lapusneanul pe 01 Aprilie 2015, 08:22

ala nu a auzit de ora 14...el stie 2 noaptea , 2 ziua:)...a vrut sa fie ironic si a dat cu mucii in fasole :)

: ))))

catalynn
catalynn  •  01 Aprilie 2015, 12:17
Postat de adi_stelistul pe 01 Aprilie 2015, 08:47

Simona este singura din Top 10 care a batut-o in ultimele 12 luni pe Serena. Aceasta are 5 infrangeri in perioada asta: Cepelova, Muguruza, Cornet, Venus si Simona. Plus 4 retrageri din competitie: una cu Cornet in primul set si 3 inaintea meciului, cu Kvitova, Stosur si Simona (la IW). O adevarata forta a naturii, Serena, iar statutul Simonei, de singura din top 10 care a batut-o in ultimul an, e cu atat mai remarcabil.

Nu e nicio forța a naturii, e doar un bărbat purtător ilegal de fusta care s-a înscris in competiția fetelor ... Conchita Wurst si cu barba si e mai feminin decât gorila asta.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează