SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Andreea Mitu, şocată de victoria în faţa lui Eugenie Bouchard: "Nu pot crede că am învins-o"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 22:27

Andreea Mitu, locul 104 WTA, a produs surpriza de la Fed Cup şi a învins-o pe Eugenie Bouchard, poziţia a 7-a WTA, scor 4-6, 6-4, 6-1. Românca a recunoscut că n-a crezut nici o clipă că o poate învinge pe jucătoarea din Canada.

"Nu m-am gîndit că voi intra în teren. Irina s-a decis să se păstreze pentru dublu în caz că rezultatul va fi egal. N-aş fi crezut că o pot învinge. Sînt mai mult realistă decît pozitivă. În ultimul set am lăsat emoţiile deoparte.

Mi-a fost puţin teamă. N-a făcut un meci bun. Alina mi-a spus să nu mă gîndesc la scor. Am jucat fiecare punct, încît nu mai ştiam cît e scorul. Am mai jucat acasă, e foarte intimidant. M-am bucurat de sprijinul lor abia după cîteva game-uri", a spus Andreea Mitu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
curious_george
curious_george  •  20 Aprilie 2015, 12:01
Postat de edy91 pe 20 Aprilie 2015, 03:12

Esti orbit de ura penibila. Daca nu erau Halep, Cirstea, Begu si Niculescu, sigur nu se ajungea la acest duel cu Canada. Evident, primul merit pt aceasta victorie il au Dulgheru si Mitu, dar sa spui ca Halep nu ar mai trebui convocata e o prostie foarte mare! Dar na, ce sa ceri de la oameni care se uita la tenis de cand a inceput Halep sa castige meciuri...

***, te astept la centrul de tenis la un meci pe bani :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masim
masim  •  20 Aprilie 2015, 08:44

BRAVO ANDREEA ! i-am dat inca o data peste nas inganfatei . si poate acum Nastase stie si el cine e Andreea Mitu. FELICITARI INTREGII ECHIPE !

gigelos
gigelos  •  20 Aprilie 2015, 08:40

Ilie ,ai aflat acum cine este Andreea Mitu ? Inteleg sa nu stim noi , bagatorii de seama , dar matale trebuia sa stii . De fapt ce sa stii , esti *** , doar *** si bani ai in cap

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează