Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 01:00

 Simona Halep va juca la Stuttgart, Madrid, Roma și French Open. Și-ar dori să le cîștige pe toate, dar e conștientă că nu trebuie să pună presiune pe ea.

Numărul 3 mondial crede că are echipa aproape perfectă, iar la Darren Cahill apreciază calitățile umane: "E un antrenor foarte bun și îmi place felul în care îmi explică, înțeleg tot. Mă simte bine, are multă experiență".

Jucătoarea noastră a fost afectată de comentariile legate de absența din Fed Cup, dar simte că a luat decizia corectă: "Toate lucrurile spuse despre mine în legătură cu neparticiparea la Fed Cup m-au afectat, dar nu mi-au afectat tenisul. M-au afectat pentru că nu mi s-a părut corect ce s-a vorbit. N-am făcut alegerea acesta pentru Porsche sau pentru altceva, am făcut-o strict pentru cariera mea și pentru momentul în care sînt".

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi interviul integral cu Halep, în care Simona vorbește despre ce o motivează, cea mai puternică amintire, rivalele sale, despre responsabilități și cum își petrece timp liber.

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Clasamentul imposibil » Fără erorile de arbitraj, Steaua avea 14 puncte avans!
✓Dinamoviștii le-au pus deja gînd rău steliștilor pentru derby-ul de pe 3 mai: “Poate pierd titlul cu noi!”

✓Becali e sătul de Gâlcă, dar nu-l poate demite! Detalii de culise despre situația de la Steaua
✓Interviu cu Florin Marin, singurul antrenor din istorie care a bătut-o pe Steaua la ea acasă de două ori în același campionat
✓Dialog cu tehnicianul lui U Cluj despre filosofia sa: "Cu pieptul înainte, nu în genunchi!"
✓Renăscut! Phillip Cocu a luat titlul cu PSV la un an după ce i-a fost extirpată o tumoare la spate
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”