SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

FOTO Simona Halep s-a întors în țară și a început recuperarea

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 21:53

Simona Halep a abandonat meciul din primul tur de la China Open cu Lara Arruabarrena la scorul de 5-4 pentru adversară din cauza unei accidentări.

Numărul 2 WTA a ajuns acum acasă și a început deja recuperarea pentru Turneul Campioanelor care va avea loc în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie.

"M-am întors după o deplasare greuță, însă sînt bucuroasă că sînt acasă și că am parte de recuperare bună pentru tendon. Este o inflamație de care trebuie să am mare grijă. Vă mulțumesc că mă susțineți mereu. Va îmbrățișez pe toți", a scris Simona pe contul său de Facebook.

 

M-am întors după o deplasare greuță, însă sunt bucuroasă că sunt ACASĂ și că am parte de recuperare bună pentru tendon....

Posted by Simona Halep on 6 Octombrie 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
merace
merace  •  08 Octombrie 2015, 13:56
Postat de grande.balaci pe 07 Octombrie 2015, 05:30

Se recupereaza,numarand bani castigati din pariuri!!!

Inteleg ca tu ai cam pierdut bani la pariuri, de esti suparat pe ea pentru asta... Dar tu la pariuri joci la noroc, dai cativa lei si astepti sa munceasca altii in rene ca sa iti iasa biletul, pe cand ea in tenis munceste in teren... Dar nu pentru pariori, ci pentru ca asta e cariera ei. A ta care este?!

cocytyc
cocytyc  •  07 Octombrie 2015, 09:55

Nu fi suparata Simo. odihnestete si trateaza-te si daca te simt in forma ,mergi la Singapore ,daca nu te simt bine stai acasa ,pt. ca cei care se uita la tenis stiu ca astfel de accidente pot fi ,fara ca sa comenteze urat la adresa sportivilor . Insanatosire grabnica si sa ne mai bucuri mult de acum inainte.

grande.balaci
grande.balaci  •  07 Octombrie 2015, 05:30

Se recupereaza,numarand bani castigati din pariuri!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează