FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Laudele curg la adresa lui Rednic: ”Cum să iei jucătorul ăsta gratis? Îi strîng mîna dacă îl văd pe stradă!”. Reacția antrenorului dinamovist

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 19:39

Ilie Dumitrescu, fostul mare atacant al Stelei, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Rednic, după victoria din Derby de România, scor 3-1.

”Gnohere cred că e cel mai bun atacant din Liga 1. Ce inspirat a fost Rednic, să-l ia de la Petrolul gratis. Dacă îl văd pe stradă, îi strîng mîna. Cum să îl iei pe Gnohere gratis de la Petrolul?

V-am spus că o să fie un atacant foarte bun în momentul în care o să ajungă la greutatea optimă”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Rednic a comentat declarația stelistului tot într-o intervenție la postul TV: "Nici eu nu credeam că Gnohere e așa de gras! Îl știam din Belgia, dacă-i arunci mingi în față nu prea te iartă. Dar cînd a venit de la Petrolul și l-am văzut... Doamne!". 

10 goluriîn 15 meciuri a marcat Gnohere în toate competițiile pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
lapusneanul
lapusneanul  •  25 Noiembrie 2015, 14:52
Postat de vladutz13 pe 24 Noiembrie 2015, 21:58

Gnohere cel mai bun atacant din Romania??? De-aia e acum rezerva la Dinamo??? Ce exagerari nene :)

de ce dai cu oistea in gard ? pai tade e titular si a marcat exact un gol din actiune :)...nu stiu daca ai auzit de moiceanu, fost atacant la fc arges, il baga halagian in ultimul sfert de ora si marca de fiecare data.... nu conteaza daca esti titular sau rezerva, important e s-o bagi in ate...

vasy86le
vasy86le  •  25 Noiembrie 2015, 09:27

Gnohere daca are ocazie nu te iarta, imi place genul asta de atacant, o ocazie un gol, nu ca altii,au ocazii multe dar le rateaza pe toate, Gnohere din 5 ocazii da 4 goluri si o bara :)) Sa ne traiasca Bizonul si sa dea multe goluri.

plischi
plischi  •  25 Noiembrie 2015, 08:27

mai are timp si federatia pana la vara... sa nu ne trezim ca vine UEFA sa interzica prezentarea la competitii a echipelor nationale ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează