SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Senzaţional! Martina Hingis a vorbit la superlativ despre Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 10:12

Martina Hingis, fosta mare jucătoare de tenis, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, numărul 2 mondial WTA.

Simona e văzută drept una dintre jucătoarele care poate să le facă faţă adversarelor puternice din circuit, aşa cum este şi liderul mondial Serena WIlliams. "După ce m-am retras, era Justine Henin, care a fost o mare jucătoare, cîştigătoare de Grand Slam-uri, şi care a fost capabilă să învingă jucătoarele puternice din punct de vedere fizic.

Acum, Radwanska şi Halep se apropie de stilul ei. Halep e locul doi mondial, ceea ce nu e rău deloc. E întotdeauna greu cînd ai în faţă pe cineva ca Serena, în semifinalele sau în finala unui Grand Slam. Întotdeauna am spus că o jucătoare ca ea poate fi învinsă în primele faze ale turneelor", spuns Martina Hingis, conform sportstarlive.com.

"Aceste două fete mai au multe oportunităţi să cîştige un turneu de Grand Slam. Radwanska a fost capabilă să cîştige Turneul Campioanelor, cel mai mare al ei de pînă acum. Vom vedea ce se va întîmpla anul viitor"
Martina Hingis

5 titluride Grand Slam a cîştigat Martina Hingis de-a lungul carierei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  27 Noiembrie 2015, 15:53

inca nu am sesizat unde e ...SENZATIONALUL ? :)

treadstone
treadstone  •  27 Noiembrie 2015, 13:13

"se aprope de stilul lui Henin" si "nu e rau deloc" = superlativ?:)) Pai Henin la 21 de ani avea deja doua grand slamuri castigate iar la 24 cat are Halep jucase toate finalele de grand slam intr-un an si luase si un aur la olimpiada. Sunt de acord ca Simona e in topul actual, dar sa sarim in sus cand cineva face o mica referire la stilul si fizicul ei si sa punem titluri bombastice si calcule cum ajunge nr 1 e deplasat total.Hingis la 17 lua primul grand slam si la 18 juca toate finalele, castigand 3!!! Pai vorbim de campioane aici , de legende ale tenisului nu ca seamana sau aduce putin sau nu e rau.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Noiembrie 2015, 11:33

atunci s-o naturalizeze ei. este elvetia plina de albanezi, pana si in sport. apoi, ei nu-i place sa joace pentru romanica. deci...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează