SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

Victorie de senzație obținută de Monica Niculescu la Montreal » Adversara ei a servit pentru meci, dar românca a revenit fantastic, câștigând 8 game-uri la rând

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 00:41

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a câștigat meciul cu Jelena Ostapenko, locul 40, din primul tur al turneului de la Montreal.

Românca s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-1, după o partidă care a durat două ore și 16 minute. Niculescu a revenit spectaculos în meci, deși adversara ei s-a impus în primul set și la scorul de 5-4 a servit pentru câștigarea meciului.

Niculescu s-a impus în setul doi și a condus cu 5-0 în decisiv, câștigând 8 game-uri consecutive. Ostapenko a câștigat un game, dar imediat după aceea Niculescu a servit cu succes și a triumfat.

În turul doi, Niculescu se va duela cu Agnieszka Radwanska, locul 4 WTA. Cele două s-au întâlnit până acum de 4 ori, poloneza câștigând trei meciuri. Ultima dispută a avut loc anul acesta, la Indian Wells, Aga impunându-se în două seturi, scor 6-2, 6-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
timm
timm  •  27 Iulie 2016, 12:38

Felicitari Monica. Urmatorul meci e cam greu dar speram.

catalynn
catalynn  •  27 Iulie 2016, 01:07

Felicitări, a fost un meci frumos! Nu am comentat nimic lăsându-i pe cei care "manaca tenis pe pâine" aia care vad in Simonica o mare trădătoare si in Monica o mare patrioată sa se desfășoare ... Cand colo, nimic! :-( Nici macar Ovidel, care e chiar pasionat, si care nu avea nici macar scuza ca s-a uitat la meciul de la Praga :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează