FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu l-a desființat pe Eric Bicfalvi: "Ce a făcut el aici? Nu mai știa nimeni de el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 16:33

Dănuț Lupu l-a taxat pe Eric Bicfalvi, după ce acesta s-a arătat deranjat de propunerea pe care a primit-o în vară pentru a continua la Dinamo. 

"Nu este el în măsură să vorbească şi să judece Dinamo. Până a venit la Dinamo nu mai auzise nimeni de el. Ce-a făcut el la Dinamo?

Ok, a jucat bine cu Steaua, dar în rest? Ce pretenţii poţi să ai când tu joci un meci pe campionat? Se plânge de oferta pe care i-am făcut-o, dar şi aşa a fost prea mare pentru ce a jucat el aici", s-a dezlănţuit Lupu conform Digi.

...despre venirea lui Nistor: "Am aşteptat mult acest transfer, suntem bucuroşi că Nistor a sosit la Dinamo. Mai sunt şi oameni de onoare. Puţini, dar sunt. Am vorbit cu el, ne-a spus că vine la noi, dacă îşi rezolvă problemele, şi aşa s-a întâmplat.

E unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionatul românesc, nu degeaba l-a vrut Edi Iordănescu. Sperăm ca jocul lui Dinamo să se îmbunătăţească foarte mult după venirea lui".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
811730288915362
Constantin Luca  •  01 Septembrie 2016, 09:34

bicfalvi odata ce ai jucat la steaua,daca te-ai bagat ln tarate,te mananca porcii,asa ca meriti laudele ipocritului danut lupu, fotbalistul bun smanglitor...

1686525761599040
Mario Durm  •  31 August 2016, 23:08
Postat de sibelius pe 31 August 2016, 20:24

Bicfalvi a jucat la o echipa mica dintr-un campionat slab. Cealalta mare vedeta din Ucraina(F. Matei) e rezerva in Croatia.

Vorbesti in necunostinta de cauza... intereseaza-te cat de rezerva e Matei la Rijeka... tocmai ce a marcat in campionat etapa precedenta. Iar legat de Bicfalvi, baiatul e fotbalist. Punct. N-a avut loc la nationala din cauza tovarasiilor barbugiului si pensionarului. Dintr-o echipa de ***@t a reusit sa se fie mai bun decat jucatori de zeci de milioane de la Shahtior si Dinamo Kiev. Greseala lui a fost ca dupa ce a plecat de la Volyn s-a dus in China...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert1205
robert1205  •  31 August 2016, 22:55

Nistor a sosit la Dinamo. La vara pleca si el prin Europa pentru lovele (vezi ANTON, MEVLIA, Bicfalvi ,Pulici, Esombe .....),Dinamo este o statie pentru Nistor. Oricum prindem Europa League.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează